Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un fost acţionar al lui Dinamo îi explică lui Negoiţă ce a greşit: "Atunci a început degringolada". Critici şi pentru Mutu

Un fost acţionar al lui Dinamo îi explică lui Negoiţă ce a greşit: "Atunci a început degringolada". Critici şi pentru Mutu

Fotbal intern

Comentarii

Ionuţ Negoiţă a anunţat că vinde Dinamo pentru mai puţin de 5 milioane de euro, iar vestea a provocat reacţii şi din partea foştilor acţionari.

Vladimir Cohn a vorbit despre greşelile pe care le-a făcut Negoiţă, care au adus Dinamo în situaţia de a putea rata play-off-ul.

"E o situaţie delicată, n-am nicio soluţie. Greşeala a început când Negoiţă a hotărât să se despartă de Mircea Rednic. Începuse să construiască o echipă, un club, Dinamo devenise din nou atractiv pentru jucători. Apoi a început o degringoladă, schimbări dese de antrenori, jucători, asta a dus la actuala situaţie.

Şi Contra a avut un moment bun, dar anumite condiţii cerute de Contra nu au putut fi îndeplinite de Negoiţă. A fost o altă ruptură între antrenor şi proprietar, iar rezultatele se văd.

Preţul cerut nu e de comentat. Fiecare îşi face socoteala, dacă Negoiţă spune că atât face clubul înseamnă că atât face. Valoarea unei vânzări o stabileşte vânzătorul. Dacă găseşte cumpărător, bine, dacă nu, poate să scadă preţul sau să-l păstreze.

Negoiţă a venit la Dinamo şi l-a pus pe Anghelache preşedinte. Ca ce? Referire la trecutul glorios al lui Dinamo, hai să ne aducem aminte de miliţie şi securitate. E profesor în economie, dar nu are treabă cu fotbalul. Oricât ar fi de prieten cu Lucescu. Sunt greşeli fundamentale.

Adi Mutu a fost adus ca punte de legătură, fost jucător valoros cu experienţă de afară, dar primul lucru făcut a fost să intre în conflict cu Andone. Toate astea se adună şi se plătesc", a declarat Cohn la Pro X.

Afla mai multe despre: ionuţ negoiţădinamovladimir cohnmutu 

viewscnt
Articole similare