Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un fost antrenor al Stelei face dezvăluiri în premieră: "Gigi Becali e un om care nu poate fi controlat!"

Un fost antrenor al Stelei face dezvăluiri în premieră: "Gigi Becali e un om care nu poate fi controlat!"

FCSB

Comentarii

Acuzaţiile din ultima vreme că patronul îi face echipa lui Dică, dar şi schimbările în timpul mecirulor nu au rămas fără ecou.

Ilie Dumitrescu, antrenor în 2010 la Steaua a declarat la Digi: "Dică a ştiut foarte bine în ce parteneriat intră. Gigi Becali e un om care nu poate fi controlat, indiferent de relaţia pe care o are: prietenie foarte bună cu Piţurcă, relaţie senzaţională cu Hagi. Eu m-am dus fără niciun ban. «Băi Gigi, nu vreau nimic, nu vreau niciun ban de la tine. Vreau să respecţi puţin relaţia asta dintre noi doi». Nu a contat gestul acela. Este imprevizibil. Cine poate să îi pună o condiţie?".

Zilele trecute, Becali a spus că Dică a decis să nu-i mai transmită echipa de start înaintea meciurilor: "Să nu mă mai întrebaţi de echipă că mi-a spus Dică că nu-mi mai spune echipa. Ieri, mi-a spus; <Domnule Becali, nu am să vă mai spun niciodată echipa!> Nu mai vrea omul să o spună, ce să fac, să-l bat? <Dă-mă afară, dar nu îţi mai spun echipa>. Nu-mi spune echipa şi tot nu-l dau afară. Azi nu am ştiut echipa, nu a vrut să mi-o zică. M-am enervat, dar mi-am revenit. Nu am să apelez la alţii să aflu echipa, dacă nu vrea antrenorul, o să-i fac pe plac antrenorului. Ca să nu existe speculaţii, Dică nu are nicio emoţie (n.r. - de a fi demis). Acum e un moment foarte greu la familia mea, Steaua şi măcar pe Dică să-l apăr."

Afla mai multe despre: gigi beclainicolae dicailie dumitrescusteauaproblemefcsb 

viewscnt
Articole similare