Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un fost atacant de la Manchester City, fascinat de măiestria lui Gică Hagi: "Cu siguranţă cel mai valoros adversar pe care l-am întâlnit vreodată"

Un fost atacant de la Manchester City, fascinat de măiestria lui Gică Hagi: "Cu siguranţă cel mai valoros adversar pe care l-am întâlnit vreodată"

Fotbal

Comentarii

O partidă amicală avea să-i rămână întipărită în minte şi peste ani unui fost jucător de la Manchester City. Se întâmpla pe vremea când Gheorghe Hagi evolua pentru Brescia.

Adrian Roosevelt Mike, cunoscut mai pe scurt drept "Adie Mike", a crescut la juniorii celor de la Manchester City, apoi a evoluat pentru prima echipă a "Cetăţenilor", la începutul anilor 90. Avea doar 19 ani în iulie 1992, atunci când echipa la care evolua, Manchester City, a înfruntat Brescia Romena, formată din Mircea Lucescu, Gheorghe Hagi, Ioan Ovidiu Sabău, Dorin Mateuţ şi Florin Răducioiu.

În acel meci, Brescia s-a impus cu scorul de 2-1, după un recital al "Regelui" Gheorghe Hagi. O clasă peste toţi adversarii săi. Unii adversari au încercat să-i ofere replică, alţii doar au admirat măiestria cu care acesta mângâia balonul.

"Îmi amintesc un meci amical din pregătire, pe vremea când eram la Manchester City, în Italia, cu Brescia. Gheorghe Hagi a fost de-a dreptul spectaculos. Cu siguranţă este cel mai valoros adversar pe care l-am întâlnit vreodată pe terenul de joc. Mi-a rămas întipărită în memorie acea partidă", a declarat Adie Mike, pentru World Football Index.

Un alt coleg al lui Mike, Paul Lake, marcator pentru City în acel meci, şi-a adus aminte cum "l-a urecheat" pe "maestrul Gheorghe Hagi", şi cum acesta a început să râdă şi să-i bată obrazul când englezul a încercat acest procedeu şi a doua oară.

Afla mai multe despre: gheorghe hagi 

viewscnt
Articole similare