Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un fost jucător al lui Dinamo îi face descrierea lui Negoiţă: ”Nu a fost un patron ca Gigi Becali. Într-adevăr a făcut declaraţii...”

Un fost jucător al lui Dinamo îi face descrierea lui Negoiţă: ”Nu a fost un patron ca Gigi Becali. Într-adevăr a făcut declaraţii...”

Dinamo București

Comentarii

Anunţul făcut de Ionuţ Negoiţă, care afirma că se retrage de la Dinamo, nu i-a afectat sub nicio formă pe jucătorii antrenaţi de Vasile Miriuţă, declară Paul Anton.

Fostul mijlocaş dinamovist spune că deşi patronul roş-albilor ”s-a retras”, salariile au fost plătite la timp, jucătorii neavând de suferit de pe urma îndepărtării acetuia de echipă.

”Nu ştiu ce înţelegi prin departe. Domnul Negoiţă în perioada cât am stat la Dinamo nu a fost un patron ca Gigi Becali. El ceea ce a avut de îndeplinit a îndeplinit mereu. Salariile au fost la zi. Ne-a oferit condiţii bune, într-adevăr a făcut declaraţii..., probabil a fost supărat de ce s-a întâmplat, însă ceea ce a ţinut de dânsul ne-a oferit. Salariile la zi s-au oferit”, a declarat Paul Anton la Telekom Sport.

Paul Anton revenise la Dinamo după împrumutul în Spania, la Getafe, iar acum i-a părăsit din nou pe ”câini” pentru a semna cu echipa din Rusia, Anji Mahacikala.

1 milion de euro este cota de piaţă a lui Anton, conform transfermarkt.com.

22 de meciuri a juat Anton în acest sezon
6 goluri a marcat mijlocaşul în acest sezon
3 pase decisive a oferit Anton în actuala stagiune

Afla mai multe despre: dinamoliga 1paul anton,  

viewscnt
Articole similare