Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un fost jucător de la PSG vine să antreneze în România. Ce echipă a preluat

Un fost jucător de la PSG vine să antreneze în România. Ce echipă a preluat

Fotbal intern

Comentarii

Săptămâna trecuta ACS Foresta Suceava i-a transferat pe Lionel Samba şi Fares Djermounel, iar miercuri şi-a anunţat noul antrenor. Un fost jucător crescut de Paris Saint Germain vine să o ducă pe Foresta din nou în Liga II-a.

Selim Benachour este noul antrenor al Forestei Suceava. Crescut în curtea lui PSG, Benachour a jucat la formaţia pariziană între 2001 şi 2005, unde a evoluat inclusiv alături de brazilianul Ronaldinho.

În cariera sa a mai jucat la Rubin Kazan, Malaga, Maritimo, APOEL sau Mumbay City, unde a fost antrenat de fostul său coechipier Nicolas Anelka.

Selim Benachour s-a retras din activitatea de fotbalist în tricoul echipei FC Martigues, iar în tricoul reprezentativei Tunisiei a bifat 44 de selecţii şi a marcat 2 goluri.

La Foresta, Selim Benachour va fi ajutat de Mihai Guriţă şi Bogdan Tudoreanu. Clubul sucevean a confirmat informaţia pe contul său oficial de Facebook: "Începând de astăzi noul antrenor principal al echipei Foresta Suceava este Selim Benachour! Îi urăm bun venit şi avem încredere că, cariera sa de antrenor va fi cel puţin la fel de plină de reuţite precum a fost cariera sa de jucator de fotbal!"

Afla mai multe despre: selim benachourforesta suceava 

viewscnt
Articole similare