Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un fost jucător din Ştefan cel Mare ştie ce i-a lipsit lui Dinamo în barajul cu U Cluj: ”Calitate aveau!” EXCLUSIV

Un fost jucător din Ştefan cel Mare ştie ce i-a lipsit lui Dinamo în barajul cu U Cluj: ”Calitate aveau!” EXCLUSIV

Dinamo București

Comentarii

Marius Alexe a oferit un interviu în exclusivitate pentru Orange Sport.

Un fost jucător din Ştefan cel Mare ştie ce i-a lipsit lui Dinamo în barajul cu U Cluj: ”Calitate aveau!”

Dinamo a retrogradat, la finalul lunii trecute, în Liga a II-a, după ce a pierdut barajul cu Universitatea Cluj, scor general 1-3, după 0-2 în tur şi scor 1-1 în retur. Dinamoviştii vor evolua în eşalonul secund pentru prima dată de la înfiinţarea clubului, în 1948.

Fostul jucător de la Dinamo, Marius Alexe, care a întâmpinat accidentări în carieră, a vorbit despre retrogradarea istorică a lui Dinamo. El consideră că fotbaliştii au avut calitate în barajul cu U Cluj, dar nu au dat dovadă de mai multă dorinţă. 

”În acel baraj, cred că aveau nevoie de mai mult entuziasm, de mai multă dorinţă, de mai multă încredere, pentru că eu cred că asta le-a lipsit. Fotbalişti erau, calitate aveau, însă iată că nu doar calitatea fotbalistică duce la un rezultat bun. 

Ştiu doar ce apare în media, nu prea am mai păstrat legătura cu foştii colegi pentru că sunt puţini, iar acum, sunt mulţi jucători tineri. Situaţia este aşa, într-o incertitudine, nimeni nu ştie ceea ce o să vină în săptămânile următoare.

Cred că e mai mult decât dramatică situaţia, toţi dinamoviştii am copilărit, am crescut şi am evoluat la Dinamo. Încă nu ne vine să credem ceea ce se întâmplă acum, cum a ajuns clubul atât fotbalistic, cât şi economic, cred că este greu.

Ce o să fie pe viitor, chiar nu îmi dau seama, pentru că dacă stăm şi ne gândim să luăm jucătorii de la echipa a doua, la echipa a doua sunt mulţi jucători tineri. Au retrogradat din Liga a 3-a în Liga a 4-a. Să te gândeşti că fac faţă doar ei, nefiind ajutaţi de jucători cu experienţă, este imposibil şi ar fi doar vorba că Dinamo se va bate la promovare anul viitor”, a spus Marius Alexe, pentru Orange Sport. 

Afla mai multe despre: dinamo-marius alexe-liga 2 

viewscnt
Articole similare