Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un fost mare internaţional român anunţă că lupta pentru preşedenţia FRF se va da între doi candidaţi

Un fost mare internaţional român anunţă că lupta pentru preşedenţia FRF se va da între doi candidaţi

FRF

Comentarii

Anunţul lui Răzvan Burleanu a deschis oficial bătălia pentru fotoliul de preşedinte al FRF. Lupta se va da între actualul şef de la Casa Fotbalului şi un reprezentant al Generaţiei de Aur, este de părere Dorinel Munteanu.

Răzvan Burleanu este doar al doilea preşedinte al federaţiei de după revoluţie. Mircea Sandu a condus 24 de ani, Burleanu caută acum al doilea mandat al său.

”Sunt convins că va fi o bătălie în doi. Între domnul preşedinte Burleanu şi un candidat din generaţia de aur. Eu am spus şi repet, când va fi momentul veţi vedea poate chiar la tine în emisiune în ce parte sunt sau pe cine susţin”, a declarat Dorinel Munteanu la Telekom Sport.

Acuzat că nu este un cunoscător al fenomenului, Burleanu primeşte ajutor din partea consilierului său.

”Sigur că nu ştie fotbal cât ştiu eu sau cât ştii tu şi aşa mai departe, dar de jucat fotbal a jucat până la un anumit nivel, de arbitrat a arbitrat până la un anumit nivel. A crescut în casa unui fost fotbalist cu 300 meciuri în Liga. Îmi este foarte greu să cred că având acestea, n-are o minimă cunoştinţă despre fotbal”, a ţinut să evidenţieze Andrei Vochin, la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: frfdorinel munteanurazvan burleanu,  

viewscnt
Articole similare