Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un fost mare jucător brazilian a venit să-l salute pe Gică Hagi: ”Am vrut să-mi văd prietenul”

Un fost mare jucător brazilian a venit să-l salute pe Gică Hagi: ”Am vrut să-mi văd prietenul”

Superliga

Comentarii

Viitorul a făcut 1-1 cu Skenderbeu, campioana Albaniei, într-un meci amical disputat în cantonamentul din Antalya. La meci a venit şi cunoscutul Ze Maria, care a ţinut să-l salute pe Gică Hagi.

Ze Maria (44 de ani), fost jucător la Inter Milano şi fost internaţional brazilian, a asistat la meciul dintre Viitorul şi Skenderbeu, scor 1-1. Fostul mare jucător brazilian o pregăteşte în prezent pe KF Tirana, dar a ţinut să vină să-l salute pe Gică Hagi, despre care spune că este unul dintre prietenii săi: ”Am venit să-mi văd prietenul, pe Hagi şi echipa lui. Acum mult timp am jucat împotriva lui, când eram la Ceahlăul. E mereu o plăcere să-i văd echipa jucând”, a declarat Ze Maria.

Fostul internaţional brazilian a pregătit-o în 2015 pe Ceahlăul Piatra Neamţ. N-a avut însă rezultate notabile, mai ales că echipa traversa o profundă criză financiar. Ulterior, a intrat în faliment şi s-a desfiinţat.

Ze Maria a vorbit şi despre prietenii pe care îi are în fotbalul românesc:

Care e cel mai bun prieten al tău din România, Hagi, Contra?
Contra, da. Am jucat de multe ori împotriva lui când eram în Italia. Împotriva lui Hagi nu am jucat din cauza diferenţei de vârstă, dar l-am înfruntat când antrenam în România, acum cinci ani. Cred că amândoi sunt.

Despre Chivu: Are toate calităţile pentru a deveni un antrenor bun. A jucat la echipe mari, la echipa naţională, e un tip foarte bun.

Despre Ianis Hagi: Fiorentina e un club foarte bun pentru tinerii jucători să joace, mai ales în Italia, pentru că în Italia nu e uşor să joci. E un mod diferit de a juca acolo. Jucând aici va primi mai mult timp, poate deveni un jucător bun, îşi poate îmbunătăţi calităţile.
 

Afla mai multe despre: ze mariagica hagiviitorul 

viewscnt
Articole similare