Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un fost oficial din Liga 1, reacţie tranşantă după ce Toni Petrea a plecat de la FCSB: ”Jucătorii au uitat să joace fotbal!”

Un fost oficial din Liga 1, reacţie tranşantă după ce Toni Petrea a plecat de la FCSB: ”Jucătorii au uitat să joace fotbal!”

FCSB

Comentarii

FCSB a pierdut şi meciul cu Rapid, scor 0-2, şi a rămas fără victorie în meciurile oficiale disputate în actualul sezon. În urma parcursului dezamăgitor, Toni Petrea şi-a anunţat demisia.

Toni Petrea era la al doilea mandat la FCSB. La prima sa aventură la vicecampioana României, antrenorul a cucerit Cupa României, în vara anului 2020, însă şi-a încheiat colaborarea cu Gigi Becali, în primăvara anului trecut, după ce a pierdut titlul în faţa CFR-ului.

Toni Petrea a revenit la FCSB în noiembrie 2021, după demiterea lui Edward Iordănescu. În al doilea mandat al său la vicecampioana României, Toni Petrea a înregistrat 17 victorii, 6 remize şi 5 înfrângeri în cele 28 de meciuri disputate.

După ce antrenorul a părăsit-o pe FCSB, fostul oficial de la Dinamo, Florin Prunea, a analizat situaţia de la echipa lui Becali. El susţine că o parte din vină o are şi Petrea, deoarece nu ar fi reuşit să se impună în vestiarul echipei bucureştene. 

”Jucătorii au uitat să joace fotbal!”

”Când patronul vine şi spune ’e cuminte’, tu ca antrenor ai o mare problemă, la Dică mă refer. Îmi pare rău pentru Toni Petrea. Nu pot să înţeleg ce se întâmplă în trei luni la o echipă care a fost la un pas de a juca finala campionatului, care a făcut un play-off incredibil.

Este o schimbare şi din punct de vedere fizic şi din punct de vedere tehnico-tactic. Jucătorii au uitat să joace fotbal. S-a întâmplat ceva, dezamăgirea că au pierdut sezonul trecut, pregătirea, văd echipa că nu poate să alerge. Îl văd pe Florin Tănase, nu mai driblează, nu mai zic de Florinel Coman, Cordea sau Tavi Popescu.

Nu am văzut-o pe FCSB să aibă fundaşi centrali atât de slabi în ultimii ani. Bouhenna de doi ani nu mai joacă nimic. Niciun jucător care a venit de la Botoşani nu a adus nimic nou. După ce că se vede că nu poate, Dawa se mai şi complică. Sper să îşi revină, dar nu cred. Zona centrală este un coşmar. Şi linia de mijloc este praf.

Îl văd pe Darius Olaru. La ce travaliu făcea, el nu se accidenta atât de uşor. Toţi jucătorii au probleme. Este o problema legată şi de antrenor. Cred că Toni Petrea a luat decizia după meciul cu Saburtalo. A fost decizia lui, nu cred că a vorbit cu nimeni. I-a fost frică de meciul ăsta. Îmi pare rău să o spun, dar probabil că va antrena toată viaţa doar FCSB”, a declarat Florin Prunea la ProSport.

Afla mai multe despre: fcsb-toni petrea-liga 1-florin prunea 

viewscnt
Articole similare