Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un fost preşedinte al lui Dinamo face dezvăluiri despre situaţia "câinilor": "Viitorul atârnă de un fir de aţă! E scandalos de ruşinos la ce a ajuns să se preteze"

Un fost preşedinte al lui Dinamo face dezvăluiri despre situaţia "câinilor": "Viitorul atârnă de un fir de aţă! E scandalos de ruşinos la ce a ajuns să se preteze"

Dinamo București

Comentarii

Fostul preşedinte al clubului Dinamo, Mircea Stoenescu, a făcut o analiză dură a evenimentelor de la Dinamo şi consideră că în acest moment este "scandalos de ruşinos" că unul dintre cele mai importante echipe din fotbalul românesc au ajuns în această situaţie.

"Culorile clubului sunt puse într-o lumină sumbră, aşa cum este şi viitorul lui Dinamo. Nu ştiu cât a investit domnul Negoiţă, dar penuria de jucători, nivelul lor scăzut, arată că lucrurile n-au stat bine. Dacă n-avea fonduri, de ce a mai preluat Dinamo?! Situaţia e deosebit de gravă, nu are rost să vorbim de play-off, când viitorul atârnă de un fir de aţă. Patronul anunţă că vinde pe 2 lei, pe 5 lei, să vedem acum cine vrea să-şi facă imagine pe spatele lui Dinamo! Gigi Becali a fost criticat de multe ori, dar, şi cu şansă, a făcut ceva cu investiţiile lui", spune Stoenescu pentru Gazetă.

Acesta a mai declarat: "Dacă nu intervine cineva foarte rapid în situaţia în care râsu' şi plânsu' îşi dau mâna, o să se ruineze un club de mare tradiţie. Singurul pe care-l văd capabil de a redresa situaţia este domnul Nicolae Badea, care are capacitate de a atrage şi alţi investitori, ar trebui să revină la club. Aşa e când aduci purtători de tricouri care nici nu transpiră la meciuri. Dramă, ruşine? Nuu, e scandalos de ruşinos la ce a ajuns să se preteze Dinamo, să vândă cei mai buni jucători rivalilor, pe preţuri de nimica, pentru a supravieţui".

Afla mai multe despre: dinamoscandalmircea stoenescuproblemeionut negoita 

viewscnt
Articole similare