Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un internaţional român de tineret a avut o zi excelentă în Anglia. ”Este un sentiment minunat”. A marcat un gol şi a fost lăudat de toată lumea

Un internaţional român de tineret a avut o zi excelentă în Anglia. ”Este un sentiment minunat”. A marcat un gol şi a fost lăudat de toată lumea

Stranieri

Comentarii

La primul meci pe teren propriu în tricoul lui Yeovil Town, internaţionalul Under 21, Alex Dobre a reuşit să marcheze un gol în partida câştigată de echipa sa, 2-0 cu Notts County.

A fost al doilea succes consecutiv al noii sale echipe, după victoria cu 1-0 de pe teren lui Mansfield, meci care a coincis cu debutul lui Dobre la Yeovil. Formaţia sa venea după tre meciuri consecutive fără victorie.

”Este un sentiment minunat să marchezi. Vreau să le mulţumesc fanilor şi băieţilor care arată meci de meci multă determinare. Îmi place mult spiritul acestei echipe, avem o dorinţă mare să reuşim. Fotbalul la acest nivel este bun, iar atunci când ai şansa să marchezi trebuie să o faci. Simţeam că voi marca, am crezut în asta. Cred că vom face lucruri frumoase aici împreună. Voiam să am minute pentru a creşte, am venit aici pentru a ajuta Yeovil să crească, iar eu sper să cresc odată cu echipa” a declarat la final Alexandru Dobre.

Yeovil Town ocupă locul 20 după 27 de runde în League Two, a patra ligă a fotbalului britanic.

Au evoluat:

2 Yeovil Town: Baxter; Grant, Warren, Gafaiti (Mugabi 73'), Dickinson; D'Almeida, James, Gray; Browne (Arquin 69'), Zoko (Fisher 77'), Dobre.

0 Notts County: Fitzsimons; Hewitt, Barclay, Duffy, Bird (Thomas 83'), Evina (Dennis 75'); Vaughan, O'Brien, Milsom; Stead, Alessandra (Boldewijn 75')

În acelaşi campionat, fostul atacant de la CFR Cluj, spaniolul Urko Vera a debutat cu gol pentru noua sa formaţie, Oldham Athletic. Vera a marcat în chiar minutul 1 la prima sa prezenţă pe teren în League Two. Echipa sa e pe 12 în ligă, având 9 puncte mai mult în clasament decât Yeovil Town.

Afla mai multe despre: urko veraalex dobreyeovil town 

viewscnt
Articole similare