Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un internaţional român, supărat că cu e băgat în seamă de nimeni de la naţională: ”Joc meci de meci, dar probabil nu sunt agreat”

Un internaţional român, supărat că cu e băgat în seamă de nimeni de la naţională: ”Joc meci de meci, dar probabil nu sunt agreat”

Echipa națională

Comentarii

După Răduţ, un alt stranier se ia de Contra, dar şi de fostul selecţioner Christoph Daum. Paul Papp e nemulţumit că nu e băgat în seamă de nimeni din stafful naţionalei, deşi joacă meci de meci în Turcia.

Proaspăt transferat de Sivasspor de la Karabuk, Paul Papp şi-a luat gândul de la naţională. Fundaşul nu a mai fost convocat din 2015.

”Nu cred, dacă nu m-a contactat nimeni de un an de zile şi ştiind şi că domnul selecţioner e aici în Turcia, n-am primit niciun telefon. În momentul ăsta e aici în Turcia în Antalya, n-am primit un telefon sau... adică nimeni nu m-a sunat”, a declarat Paul Anton la Telekom Sport.

Papp a adunat 18 meciuri în tricoul echipei naţionale.

”N-am mai fost contactat, probabil nu sunt agreat sau nu sunt în vederile lor. Mai sper, dar cu toate că joc într-un campionat puternic şi joc de un an jumătate meci de meci, dar probabil nu sunt agreat sau nu sunt în vederile lor”, a mai spus sundaşul lui Sivasspor.

Afla mai multe despre: paul pappechipa naţionalacosmin contra,  

viewscnt
Articole similare