Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un jucător al FCSB face dezvăluiri neştiute din vestiar I "Asta am înţeles că se întâmplă cu Alibec!"

Un jucător al FCSB face dezvăluiri neştiute din vestiar I "Asta am înţeles că se întâmplă cu Alibec!"

FCSB

Comentarii

FCSB se află în primul stagiu de pregătire, din Turcia, iar Mihai Bălaşa, a vorbit despre situaţia atacantului Denis Alibec, care în 22 de etape din actualul sezon al Ligii 1 nu a reuşit să marcheze niciun gol.

"Sperăm să rupem tradiţia ultimilor ani şi să câştigăm campionatul, să dovedim de ce s-au investit mulţi bani în echipă. Situaţia la echipă a progresat mult faţă de stagiul din vară. Suntem pe locul 2, cu şanse mari să câştigăm campionatul. Nu zicem că suntem noi favoriţi la câştigarea lui. Îi lăsăm pe ceilalţi să fie favoriţi, cei de la CFR au prima şansă, poftim!

Alibec? Am înţeles că este un alt Alibec. Să-l ţină cât mai mult, pentru că avem nevoie de orice jucător de valoare. El ştie cel mai bine ce-a făcut de-a ajuns la Steaua şi tot la fel ce-a făcut de nu a mai fost în acea formă. El e singurul care se poate scoate din acest moment mai greu al lui. Dinamo în play-off? Nu ştiu dacă ar fi mai bine sau nu. Cu siguranţă, e un adversar mai puternic şi are altă faţă în meciurile cu noi", a declarat Bălaşa.

Afla mai multe despre: mihai balasadenis alibecsteauafcsbproblemedezvaluirivestiar 

viewscnt
Articole similare