Experiențe împreună.
You are here:

Un jucător al Timişoarei dezvăluie problemele de la echipă. Ce sfat le dă conducătorilor clubului

Un jucător al Timişoarei dezvăluie problemele de la echipă. Ce sfat le dă conducătorilor clubului

Liga 1

Mijlocaşul echipei ACS Poli Timişoara, Alexandru Munteanu, acuză problemele financiare de la echipă şi îi sfătuieşte pe conducătorii clubului să achite restanţele financiare.

”Eu, de când am venit aici, cred că n-a fost săptămână să nu se discute de bani, de probleme financiare, de chestiuni care nu fac bine atmosferei echipei. Încerc să nu mă gândesc la asta, conducerea să-şi facă treaba şi să achite aceste restanţele financiare”, a reacţionat Munteanu la Telekom Sport.

Chiar dacă echipa din Timişoara traversează o perioadă mai complicată, jucătorul ”alb-violet” nu regretă că a semnat cu echipa condusă de Ionuţ Popa. ”Nu regret, sunt unele gânduri care te macină, ajungi acasă şi nu ştii dacă o să primeşti sau nu o să primeşti. Odată ce am ales să vin aici, am spus că încerc să mă gândesc cât mai puţin ca să îmi pun în cap chestia asta”, a mai spus Munteanu la Telekom Sport.

Comentarii
viewscnt
Articole similare
VIDEO | Griezmann, execuţia serii în Liga Campionilor! 8 goluri la PSG - Celtic! Toate reuşitele sunt AICI!PlayPlay

Din nou PSG a reuşit să iasă în evidenţă, câştigând cu scorul de 7-1 de Celtic. Asta în condiţiile în care scoţienii au deschis scorul în minutul 2! Griezmann îşi are şi el locul în reluările din această seară, marcând din foartfecă în victoria pe care Atletico madrid a bifat-o cu AS Roma, scor 2-0. Cel mai aşteptat meci al zilei, Juventus - Barcelona s-a încheiat 0-0.