Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un jucător de la Kayserispor îl ridică în slăvi pe Marius Şumudică

Un jucător de la Kayserispor îl ridică în slăvi pe Marius Şumudică

Stranieri

Comentarii

Atila Turan, fundaş stânga la Kayserispor, a explicat motivele pentru care echipa sa a ajuns revelaţia campionatului Turciei.

Marius Şumudică a reuşit să impresioneze în Turcia. Kayserispor, echipă care anul trecut s-a bătut pentru evitarea retrogradării, se luptă acum pentru podium. Antrenorul român este din ce în ce mai apreciat în Turcia şi se pare că are o imagine foarte bună şi în ochii jucătorilor său.

Într-un interviu pentru afyonkarahisar.com.tr, Atila Turan spune că Şumudică le cere să joace un fotbal spectaculos, cu pase din prima şi posesie: ”Antrenorul vrea să jucăm un fotbal enuziasmant. Să pasăm mingea, să avem posesia. Ai voie să joci minge lungă numai dacă nu mai ai soluţii”.

În plus, fundaşul în vârstă de 25 de ani susţine că atmosfera pe care a creeat-o Şumudică în vestiar a contribuit din plin la succesele de până acum. De altfel, fostul campion al României este recunoscut pentru modul în care îşi apropie vestiarul:

”Este un antrenor experimentat care-şi iubeşte jucătorii. Mai ales în meciuri simţi asta. Bineînţeles că nu vorbeşte tot timpul cu toţi, dar uneori ne dă câte un mesaj prin care te face să te simţi apreciat şi sigur pe tine. Este o persoană sentimentală şi simţi asta. Luptă pentru noi în timpul meciului şi noi încercăm să dăm cât mai mult pentru el. Este un antrenor care glumeşte cu jucătorii la antrenamente”, a mai explicat Atila Turan, proaspăt internaţional turc.

Afla mai multe despre: kayserisporatila turanmarius sumudica 

viewscnt
Articole similare