Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un jucător din Liga 1 a fost chemat pentru prima dată la naţională: "Sunt şocat, am plâns 20 de minute!"

Un jucător din Liga 1 a fost chemat pentru prima dată la naţională: "Sunt şocat, am plâns 20 de minute!"

Superliga

Comentarii

Kamer Qaka, mijlocaş la CSM Poli Iaşi, a fost pentru prima dată convocat la naţionala Albaniei. Jucătorul de 22 de ani a fost surprins total şi spune că a izbucnit în plâns în momentul în care a primit vestea.

Kamera Qaka a semnat în vară cu CSM Poli şi nu-şi închipui atunci că aici va fi o rampă de lansare către naţionala Albaniei. Mai ales că nu era o echipă de top din Liga 1. Însă mijlocaşul de 22 de ani a fost monitorizat de fosta adversară a României de la EURO 2016 şi acum a primit o şansă de la Christian Panucci, selecţionerul Albaniei. Qaka a fost chemat pentru amicalul cu Turcia, de pe 13 noiembrie şi ar putea debuta chiar împotriva lui Mircea Lucescu.

Qaka spune că este unul dintre cele mai frumoase momente din viaţa sa şi povesteşte cum a primit vestea: ”Am plâns 20 de minute. Am fost şocat. Visul meu din copilărie a fost să joc pentru Albania, aşa că nu ştiu ce să mai spun. Încă sunt în stare de şoc. Am jucat foarte bine în acest an şi acum lucrurile arată bine.

Am auzit acum vreo 3-4 săptămâni că oameni importanţi din Albania au spus că ar trebui să fiu la naţională. Apoi, am primit un mesaj de la club în care mi-au spus că Albania i-a contactat şi că ar trebui să ma sune şi pe bine. Am fost sunat şi m-au întrebat dacă sunt pregătit. Nu am vorbit direct cu Panucci (n.r. Christian Panucci, selecţionerul Albaniei), dar am vorbit cu cei de la naţională. M-au întrebat 'vrei la naţională?' Şi le-am zis că 'nu era nevoie să mai întrebaţi'. Sunt în extaz [...] Vreau să joc pentru Albania, este visul meu”
, a declarat Qaka pentru nettavisen.no.

Kamer Qaka s-a născut pe 11 aprilie 1995, în Kosovo, din părinţi albanezi. Familia lui s-a mutat însă în Norvegia şi aici a făcut primii paşi în fotbal. În 2010 a semnat cu Valerenga, apoi a mai trecut pe la Raufoss, Honefoss, Sarpsborg şi Kristiansund - de unde a venit la CSM Poli Iaşi. Qaka a jucat pentru naţionalele de juniori ale Norvegiei. În acest sezon a fost folosit în 14 meciuri, însă n-a reuşit să marcheze.

Afla mai multe despre: csm poli iasikamer qakaalbania 

viewscnt
Articole similare