Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un neamţ atacă Formula 1. Vettel vrea titlul mondial

Un neamţ atacă Formula 1. Vettel vrea titlul mondial

Formula 1

Comentarii

Pilotul german Sebastian Vettel (Ferrari) este încrezător în şansele sale de a câştiga titlul în actualul sezon în Formula 1 deşi este la 34 de puncte în urma liderului Lewis Hamilton (Mercedes) în clasamentul piloţilor.

''Rămân încrezător în continuare în şansele mele, niciodată nu privesc înapoi. Am şanse dacă voi câştiga ultimele trei curse'', a spus Vettel, care în acest weekend va lua startul în Marele Premiu al Japoniei, pe circuitul de la Suzuka.

Scuderia Ferrari a anunţat  că germanul Sebastian Vettel nu va fi nevoit să schimbe cutia de viteza a monopostului său în vederea Marelui Premiu de Formula 1 al Japoniei, cvadruplul campion mondial evitând astfel o nouă penalizare.

Vettel a luat startul de pe ultimul loc al grilei de start duminică, la Sepang, după ce mecanicii săi i-au schimbat de trei ori motorul cu ocazia Marelui Premiu al Malaeziei.

Conform Ferrari, germanul va putea folosi aceeaşi cutie de viteze pe care a utilizat-o şi la Sepang, unde s-a clasat în final pe locul al patrulea, dar şi-a avariat monopostul după trecerea liniei de sosire, când a fost lovit din spate de germanul Lance Stroll (Williams), în timpul turului de onoare al ultimei ediţii a cursei malaeziene, care va dispărea din calendarul Formulei 1 începând din 2018.

Sebastian Vettel ocupă locul al doilea în clasamentul general, cu 247 puncte, la 34 de puncte distanţă de britanicul Lewis Hamilton (Mercedes), liderul ierarhiei.

În afară de MP al Japoniei care va avea loc în acest weekend, până la finele sezonului se vor mai desfăşura cursele de la Austin (SUA — 22 octombrie), Ciudad de Mexico (Mexic — 29 octombrie), Sao Paolo (Brazilia — 12 noiembrie) şi Abu Dhabi (26 noiembrie). Toate întrecerile sunt în direct pe canalele Telekom Sport

Afla mai multe despre: formula 1germaniasebastian vettelferrarihamiltonmercedestitlupilot 

viewscnt
Articole similare