Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un nou coşmar pentru nemţi! Olandezii au umilit fosta campioană mondială

Un nou coşmar pentru nemţi! Olandezii au umilit fosta campioană mondială
Comentarii

Olanda a învins Germania cu 3-0 aseară, în grupele primei divizii a UEFA Nations League. De 11 ani nu mai pierduseră nemţii la o asemenea diferenţă un meci oficial sau amical.

Germania nu şi-a revenit după dezastrul de la Cupa Mondială. Nemţii au continuat şi aseară seria evoluţiilor dezamăgitoare şi au fost învinşi la scor de forfait la Amsterdam, de naţionala Olandei. Olandezii, care au ratat calificarea atât la Euro 2016 cât şi la CM 2018, s-au impus cu 3-0. Van Dijk (30), Depay(86) şi Wijnaldum (90+3) au înscris pentru echipa antrenată de Ronald Koeman care a reuşit astfel primul succes în noua competiţie.

Pentru trupa lui Low a fost primul eşec de asemenea proporţii după 11 ani. În 2007, Germania pierdea în faţa Cehiei cu 3-0, tot cu actualul selecţioner pe bancă. Victoria de aseară a fost prima a batavilor în faţa panzerelor după aproape 16 ani. În noiembrie 2002, câştiga ultima oară Olanda în faţa Germaniei. Nemţii, care au remizat în primul meci al grupei cu Franţa îşi pot lua revanşa pe 19 noiembrie atunci când cele două naţionale se vor reîntâlni la Gelsenkirchen. 

Afla mai multe despre: olandagermania 

viewscnt
Articole similare