Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un nou preşedinte la Real Madrid? Răspunsul omului despre care presa iberică scrie că ar avea şanse să-l bată pe Florentino în alegeri

Un nou preşedinte la Real Madrid? Răspunsul omului despre care presa iberică scrie că ar avea şanse să-l bată pe Florentino în alegeri

Real Madrid

Comentarii

Fostul şef al Executivului de la Madrid, Jose Maria Aznar este un mare fan al echipei blanco. El este văzut de presa spaniolă cu şanse reale de a candida la viitoarele alegeri pentru preşedinţia clubului.

Cel puţin teoretic. Pentru că Aznar a oferit luni un răspuns aproape categoric, atunci când a fost întrebat dacă se gândeşte să candideze la funcţia de preşedinte: ”Ţin cu Real Madrid de la 6 ani. E onorant că se vehiculează numele meu, dar când din ultimii 5 ani, în 4 Real Madrid a câştigat Uefa Champions League, asta înseamnă că Florentino Perez face o treabă excelentă” a mărturisit fostul premier al Spaniei.

”Cred că locul său în istoria Realului e alături de Santiago Bernabeu. Ei sunt cei mai buni preşedinţi din istoria clubului” a mai adăugat Aznar, citat de Agenţia de presă spaniolă, EFE.

”Mi-ar fi plăcut mai degrabă să fiu jucător la Real Madrid, decât preşedinte. Am văzut mari fotbalişti la lucru şi automat când eşti copil, visezi să faci asta într-o zi. Cine mi-a plăcut? Oh, Dumnezeule, sunt atât de mulţi. Di Stefano, Cristiano, Camacho, Isidoro San Jose, Michel, Butragueno, Martin Vazquez” a declarat Jose Maria Aznar.

Afla mai multe despre: jose maria aznarflorentino perezreal madridpreşedinte 

viewscnt
Articole similare