Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un nou record pentru Stanciu! Devine cel mai scump jucător din istoria campionatului ceh! Cât plăteşte Sparta şi reacţia lui Stramaccioni

Un nou record pentru Stanciu! Devine cel mai scump jucător din istoria campionatului ceh! Cât plăteşte Sparta şi reacţia lui Stramaccioni

Stranieri

Comentarii

Transferul lui Nicolae Stanciu de la Anderlecht la Sparta Praga a intrat în linie dreaptă, iar mijlocaşul român va deveni cel mai scump jucător din istoria campionatului ceh, conform publicaţiei efotbal.cz.

Sursa citată notează că Sparta va e dispusă să plătească 4,7 milioane de euro pentru transferul definitiv al românului, ceea ce înseamnă că Anderlecht va pierde aproximativ 5 milioane de euro din afacerea Stanciu. În 2016, belgienii achitau 9,7 milioane de euro în schimbul jucătorului legitimat atunci la FCSB.

Stanciu stabilise un record şi în momentul transferului la Anderlecht, devenind cel mai scump jucător achiziţionat de o formaţie din Belgia.

Cehii notează că mutarea are şi ok-ul antrenorului principal al Spartei, italianul Andrea Stramaccioni, care vede în Stanciu o soluţie perfectă pentru linia mediană.



"Îmi doresc ca el să fie primul nostru transfer. Îl cunosc foarte bine şi am spus că e exact ce avem nevoie când am aflat că îl putem lua. Joacă pe două poziţii, marchează goluri, loveşte mingea foarte bine şi e extrem de muncitor. Ar fi primit cu braţele deschise", a declarat fostul tehnician al lui Inter, conform efotbal.cz.

4,7 milioane de euro urmează să plătească Sparta Praga pentru transferul lui Nicolae Stanciu

53 de meciuri a strâns Stanciu în tricoul lui Anderlecht, din vara lui 2016 până în prezent, perioadă în care a marcat 9 goluri şi a oferit 10 pase decisive

Afla mai multe despre: nicolae stanciusparta pragatransferanderlecht 

viewscnt
Articole similare