Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un nou rival pentru Radu Drăguşin! Tottenham a pus ochii pe un fundaş englez crescut de Manchester City

Un nou rival pentru Radu Drăguşin! Tottenham a pus ochii pe un fundaş englez crescut de Manchester City

Premier League

Comentarii

Radu Drăguşin este al treilea fundaş central al celor de la Tottenham Hotspur, după transferul său din această iarnă, de la Genoa.

Drăguşin a făcut pasul în Premier League după o primă jumătate de sezon excelentă în tricoul celor de la Genoa, în Serie A.

Transferul internaţionalului român la Tottenham a venit într-un moment în care englezii au fost nevoiţi să improvizeze în centrul apărării. Cristian Romero şi Micky Van de Ven sunt cei doi fundaşi centrali care formează principalul cuplu defensiv sudat de Ange Postecoglou.

Postecoglou a repetat în mai multe rânduri faptul că Drăguşin îşi va primi şansa, cu timpul. Drăguşin a avut deja oportunitatea să joace în Premier League, însă prestaţiile sale nu au fost tocmai convingătoare.

Tottenham şi United, interesate de un fotbalist crescut de Manchester City

Tottenham şi Manchester United s-au orientat către Tosin Adarabioyo, anunţă Teamtalk, fundaşul central englez, cu origini nigeriene, crescut de Manchester City, care în prezent evoluează la Fulham, este jucătorul pe care se bat cele două formaţii de top din Premier League.

 

 

Contractul lui Tosin cu formaţia de pe malul Tamisei expiră în această vară, iar United şi Tottenham speră să-l convingă pe fostul internaţional englez de juniori să semneze, în perioada de transferuri din vară.

Adarabioyo a fost integralist pentru Fulham la partida cu Tottenham, de pe Craven Cottage, încheiată cu un succes zdrobitor al gazdelor, 3-0. Radu Drăguşin a comis o greşeală la primul gol înscris de formaţia din estul Londrei, reuşita lui Rodrigo Muniz, jucătorul lunii martie în Premier League.

  • În acest sezon, Adarabioyo a bifat 18 partide în Premier League, a înscris de două ori şi a încasat un singur cartonaş galben.
  • Fundaşul în vârstă de 26 de ani are o cotă de 15.000.000 de euro, conform transfermarkt.com

Afla mai multe despre: premier leaguetottenhamradu dragusintosin adarabioyomanchester unitedfulham 

viewscnt
Articole similare