Experiențe împreună.
You are here:

Un nou scandal la FCSB! Dică l-a dat afară din antrenament pe Budescu! Fotbalistul l-a ameninţat: ”Mă duc la Gigi”

Un nou scandal la FCSB! Dică l-a dat afară din antrenament pe Budescu! Fotbalistul l-a ameninţat: ”Mă duc la Gigi”

FCSB

Pariază pe cele mai importante evenimente sportive la cei mai buni operatori din România! Intră să vezi lista cu agențiile recomandate de specialiști și deschide un cont acum!

Contrele de pe teren dintre Mihai Stoica şi Denis Alibec au scos la iveală problemele uriaşe de la FCSB. Dică i-a scăpat pe jucători din mână, Gigi Becali fiind singurul om care reuşeşte să se impună la echipă

Dacă fotbaliştii tineri nu-i ies din cuvânt lui Dică şi îl respectă la maximum pe Mihai Stoica, nu acelaşi lucru se întâmplă cu vedetele echipei. Jucătorii cu experienţă s-au împărţit în mai multe grupuri, după cum scrie ProSport, şi se comportă ca şi când antrenorul şi directorul sportiv nici n-ar exista.

Cuvintele dure pe care Alibec şi Stoica şi le-au aruncat în timpul meciului cu Viitorul nu sunt deloc ceva nou în interiorul echipei. De curând, Dică l-a exclus din antrenament pe Budescu, iar mijlocaşul şi-a ameninţat antrenorul de faţă cu restul colegilor. ”Ies din antrenament, dar să ştii că mă voi duce la Gigi”, au fost cuvintele lui Budi.

Fix aşa a fost, iar Becali, la fel ca în scandalul Alibec-MM, a fost de partea jucătorilor. Budescu n-a primit nicio pedeapsă, ba chiar a fost titularizat imediat cum s-a refăcut după accidentare. Răzbunarea lui Dică a venit doar la pauzele meciurilor cu Sporting şi Viitorul, când Budescu a fost înlocuit.

Comentarii
viewscnt
Articole similare