Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un taximetrist se simte insultat de Neuer! Portarul şi-a uitat portofelul la el în maşină, dar recompensa n-a fost pe măsură: "Este o batjocură"

Un taximetrist se simte insultat de Neuer! Portarul şi-a uitat portofelul la el în maşină, dar recompensa n-a fost pe măsură: "Este o batjocură"

Diverse

Comentarii

Portarul lui Bayern Munchen (36 de ani) a ajuns în prim-plan dintr-un motiv mai puţin obişnuit. Un şofer de taxi din Munchen, Hazir S., şi-a exprimat nemulţumirea pentru ce a făcut fotbalistul bavarezilor

Conform Sky Germania, Neuer şi-a uitat portofelul în taxi cu aproximativ 800 de euro şi mai multe carduri. Şoferul a mers să-l returneze acasă, dar în schimb a primit „doar” un tricou de jucător.

Şoferul l-a luat cu taxiul pe starul german de la Odeonsplatz, o piaţă centrală din München. „L-am recunoscut imediat, dar nu m-am apropiat de el”. 

După cursă, Hazir S. a găsit portofelul căpitanului lui Bayern Munchen, când curăţa maşina. 

Portofelul conţinea documentele personale ale lui Manuel Neuer, aproximativ 800 de euro numerar şi două carduri de credit. Când şi-a terminat tura, şoferul de taxi a mers cu maşina la apartamentul unde l-a văzut ultima oară pe fotbalist, dar nu a primit niciun răspuns. 

Nu l-a găsit nici la adresa personală, găsită când a citit documentele lui Neuer din portofel. În cele din urmă, a reuşit să predea portofelul managerului lui Neuer. 

În total, taximetristul susţine că a parcurs aproximativ 120 de kilometri pentru a returna portofelul. 

Dezamăgirea lui a venit când şi-a primit recompensa. Două săptămâni mai târziu a primit un tricou cu Bayern Munchen, cu Neuer pe spate, dar fără vreun sau mulţumire. "Recompensa este o batjocură. Am patru copii", a spus şoferul. 

Sursa citată susţine că dezamăgirea lui Hazir S. este îndreptăţită. Pentru cei 120 de kilometri pe care i-a parcurs în căutarea lui Manuel Neuer, ar fi câştigat aproximativ 400 de euro. 

Prin lege, ar fi avut dreptul la 34 de euro pentru returnarea unui portofel cu acea sumă de bani, potrivit Bild.

Portarului lui Bayern Munchen şi al naţionalei Germaniei are un salariu de 18 milioane de euro anual. 

Afla mai multe despre: manue neuerbayern munchenmanuel neuer taxi 

viewscnt
Articole similare