Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un transfer făcut de FCSB, motiv de scandal: "Distruge jucătorul!"

Un transfer făcut de FCSB, motiv de scandal: "Distruge jucătorul!"

Fotbal intern

Comentarii

Cătălin Golofca (27 de ani) a avut un început de sezon al Ligii 1 foarte bun, a marcat trei goluri, a contribuit decisiv la victoriile obţinute de FC Botoşani şi a fost cumpărat de FCSB cu 400.000 de euro. Mijlocaşul nu a convins la echipa bucureşteană, iar Gigi Becali a dat ordin să nu mai joace.

Valeriu Iftime, finanţatorul FC Botoşani, susţine că Becali greşeşte atunci când îl critică public pe Golofca, deoarece este un jucător de moral, iar când se pune presiune pe el nu mai dă randament.

"Steaua nu îl utilizează foarte mult pe Golofca din cauza vârstei. La calităţile lui, dacă ar avea 20 de ani, ar juca numai cu Golofca. Are 27 de ani şi e greu să-l mai vinzi. Clubul îşi face politica pe care o consideră cea mai bună. Eu nu ştiu dacă revine la noi. El este într-un sistem de coproprietate, este jucătorul FCSB, dar, la un viitor transfer, FC Botoşani ia mai mulţi bani.

Golofca este un fotbalist bun, are nişte calităţi excepţionale, dar este o mare problemă că nu joacă. Nu este constructiv nici pentru Steaua şi nici pentru FC Botoşani să-l denigrăm pe Golofca. Domnul Becali are o mare expunere şi el poate să arunce orice vorbă. O vorbă aruncată distruge jucătorul. Golofca este un jucător de moral", a spus Valeriu Iftime, potrivit Mediafax.

După ce Gigi Becali a anunţat că nu îl mai vrea pe Golofca în primul "11", s-a luat în calcul revenirea jucătorului la Botoşani. Oficialii clubului moldovean spun că au nevoie de Golofca, dar nu sunt dispuşi să returneze cei 400.000 de euro către FCSB.

"Acum aş vrea să-l iau înapoi pe Golofca. În iarnă nu ştiu ce va fi. Nu cred că îi poate lua locul lui Roman. Pe stânga îl avem pe Buş, care e golgheterul campionatului. Îi mai avem pe Serediuc, Chitoşcă. Este posibil să vină doi-trei jucători de 19-20 ani care au viteză excepţională. Am nevoie de jucători care să progreseze", a mai precizat Valeriu Iftime.

Afla mai multe despre: cătălin golofcafcsbbotosanigigi becali 

viewscnt
Articole similare