Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Una dintre cele mai periculoase adversare ale Simonei Halep şi-a ieşit din minţi la ultima conferinţă: "Mă doare-n cot de ei!"

Una dintre cele mai periculoase adversare ale Simonei Halep şi-a ieşit din minţi la ultima conferinţă: "Mă doare-n cot de ei!"

Tenis

Comentarii

Garbine Muguruza, locul 3 WTA, tocmai ce a câştigat turneul de la Monterrey, rezultat în urma căruia şi-a consolidat această poziţie în ierarhia mondială.

Jurnaliştii nu au menajat-o însă la conferinţa de presă şi au vrut să afle opinia sa despre cei care spun că se înscrie la turneele mici pentru a lua puncte mai uşor şi la evită pe cele importante. 

"Mă doare în cot de cei care spun asta. Îmi pare rău că trebuie să mă exprim aşa, dar eu sunt foarte mulţumită cu cariera mea. Îmi doresc să adun titluri, oriunde s-ar întâmpla acest lucru. Vreau să câştig, vreau să joc mai bine şi să lupt pentru locul unu mondial. Aşa gândesc, acestea sunt obiectivele mele", a declarat Garbine Muguruza, potrivit tennisworldusa.org.

În acest moment, Simona Halep are aproximativ 2.100 de puncte avans faţă de Muguruza în clasamentul mondial, jucătoare în faţa căreia a pierdut însă trei dintre cele patru confruntări directe. 

Afla mai multe despre: garbine muguruzateniswtasimona halep 

viewscnt
Articole similare