Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Una dintre puţinele ligi din lume!” Ce victorie ”uriaşă” a anunţat Liga Profesionistă! Toate cluburile din Liga I au ”ecuson albastru”

”Una dintre puţinele ligi din lume!” Ce victorie ”uriaşă” a anunţat Liga Profesionistă! Toate cluburile din Liga I au ”ecuson albastru”

Superliga

Comentarii

Ovidiu Haţegan şi Sebastian Gheorghe n-au reuşit să potrivească aproape nicio decizie majoră corectă la FCSB - Craiova, dar Liga Profesionistă de Fotbal a găsit alte ”victorii” cu care să se poată lăuda pe internet.

De exemplu, cei de la LPF au anunţat, cu surle şi trâmbiţe, faptul că toate echipele din Liga I au obţinut ”ecuson albastru”. Desigur, lumea ar fi vrut, de exemplu, să obţinem arbitraj video, dar, până atunci, la LPF se sărbătoreşte o victorie importantă pe Facebook.

Astfel, toate cluburile din Liga I au obţinut un ”badge” de la Facebook prin care este anunţat faptul că acel cont este 100% real.

Liga Profesionistă de Fotbal pregăteşte cluburile din Liga 1 Betano pentru oportunitatea oferită de mediul online, iar obţinerea ecunsonului albastru reprezintă un pas înainte necesar în procesul transformare digitală a cluburilor.

Ecusonul albastru oferă cluburilor securizarea brand-ului, posibilitatea monetizării contentului, lupta contra pirateriei, încredere din partea tuturor stakeholderilor si in plus posibilitatea suporterilor de a identifica pagina oficiala a clubului preferat.

Procesul de verificare a paginii şi obţinerea ecusonului albastru este unul problematic, birocratic şi greoi pentru cluburi, Liga 1 Betano este una dintre puţinele ligi din lume care a trecut cu brio prin toate filtrele Facebook”, se arată în comunicatul LPF.

Afla mai multe despre: lpffacebook 

viewscnt
Articole similare