Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Unde a ajuns să se transfere Jeremy Bokila, deşi are doar 31 de ani. În trecut, Gigi Becali s-a chinuit să-l aducă la FCSB

Unde a ajuns să se transfere Jeremy Bokila, deşi are doar 31 de ani. În trecut, Gigi Becali s-a chinuit să-l aducă la FCSB

Campionate

Comentarii

Jeremy Bokila s-a transferat la o echipă din liga a treia din Belgia, după ce turcii de la Keciorengucu - din liga secundă - n-au mai vrut să-i prelungească înţelegerea. Atacantul în vârstă de 31 de ani a semnat pe un an cu Thes Sport Tessenderlo, cu opţiune de prelungire.

Ajuns la 31 de ani, Jeremy Bokila este departe de perioada de glorie. Fostul atacant al Petrolului, al lui Dinamo şi CFR Cluj a ajuns tocmai în liga a treia a Belgiei, care este o competiţie de semiamatori.

Unde s-a transferat Jeremy Bokila, fostul golgheter al Petrolului

Ultimii ani nu au fost prea fericiţi pentru cariera de fotbalist a lui Jeremy Bokila. Turcii de la Keciorengucu au refuzat să-i ofere un nou contract, după ce Bokila a avut 12 apariţii şi un gol. Rămas liber de contract, Bokila a încercat să-şi găseasc un angajament şi în tot acest timp s-a antrenat cu Thes Sport Tessenderlo, o echipă din liga a treia din Belgia.

Bokila n-a reuşit să găsească însă un nou contract şi s-a transferat astfel la Thes Sport. Site-ul hln.be scrie că atacantul congolez a semnat pe un an, cu opţiune de prelungire. Thes Sport îşi propune să promoveze la acest sezon şi are acum maximum de puncte după primele două etape.

În 2013, Gigi Becali a vrut să-l transfere pe Jeremy Bokila la FCSB

Bokila a ajuns în fotbalul românesc în vara lui 2012, când Petrolul l-a împrumutat de la Zulte Waregem. Atacantul congolez a lăsat atunci o impresie excelentă şi a devenit golgheterul echipei. Bokila a fost remarcat şi de Gigi Becali, care a vrut să-l transfere la FCSB. Însă negocierile s-au blocat din cauza sumei de transfer. Zulte Waregem a cerut 3 milioane de euro în schimbul lui Bokila, preţ considerat prea mare de Gigi Becali.

Până la urmă, Bokila s-a transferat la Terek Groznîi şi ulterior a mai jucat la GZ R&F, Eskisehirspor, Al-Kharaitiyat, Akhisar Belediye, CFR Cluj, Dinamo, Akhisarspor, Hatayspor şi Keciorengucu.

În România, Bokila a reuşit să câştige o Cupă a României, cu Petrolul, în 2013 şi un titlu de campion, în 2018, cu CFR Cluj.

Afla mai multe despre: jeremy bokila 

viewscnt
Articole similare