Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Unde era Golofca în timpul meciului de la Braşov? Singura reacţie a lui Dică: "Atât vă pot spune!"

Unde era Golofca în timpul meciului de la Braşov? Singura reacţie a lui Dică: "Atât vă pot spune!"

FCSB

Comentarii

Adus de la FC Botoşani contra sumei de 400.000 de euro, Cătălin Golofca, a intrat în dizgraţia patronului, cel care a declarat în mai multe rânduri ca jucătorul să nu mai prindă lotul lui Nicolae Dică.

Cele mai dure critici au apărut după partida cu CFR Cluj din Gruia. "Golofca cum să fie pe bancă dacă el când a jucat cu CFR şi primea mingea îi zicea <ia-o tu, adversarule, că mi-e frică de ea>? Cum să joci la Steaua şi să-ţi fie frică de minge? Când eşti la Steaua şi ţi-e frică de minge, la revedere, nu mai stai pe bancă. Eu mai am încă încredere, deşi după meciul de la CFR am rămas blocat. O să-l mai vedem două, trei meciuri. După care îl dăm, nu la Botoşani, poate prin alte părţi. La Steaua, nu ai valoare, nu stai pe bancă", spunea patronul.

Iar Dică n-a avut ce face şi-a percutat ordinele primite din lojă! Atacantul de 27 de ani nu a fost în lot la meciul cu Dinamo de etapa trecută, dar nici la partida de duminică seară de la Braşov cu Sepsi. Imediat după ce echipa s-a întors din Elveţia după meciul cu Lugano din Europa League, jucătorul a plecat încă de vineri din Bucureşti şi a ales să meargă acasă la Suceava. 

Nicolae Dică a precizat că pentru meciul cu Sepsi Sf. Gheorghe i-a menajat pe Romario Benzar şi Constantin Budescu pentru că se duc la echipa naţională, iar în privinţa lui Golofca a decis să nu îl includă în lot. Întrebat care este motivul, Dică a replicat scurt: "Nu l-am oprit în lot. Atât vă pot spune!".

Afla mai multe despre: catalin golofcanicolae dicasteauafcsbdecizieexcludereproblemegigi becalianunt 

viewscnt
Articole similare