Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Unde se va juca amicalul România - Suedia. Burleanu: ”Avem o comunicare oficială cu autorităţile locale”

Unde se va juca amicalul România - Suedia. Burleanu: ”Avem o comunicare oficială cu autorităţile locale”

Echipa națională

Comentarii

România va juca pe 27 martie un amical cu naţionala Suediei. Cel mai probabil, meciul se va juca la Craiova. Este prima întâlnire între România şi Suedia după acea eliminare de la Cupa Mondială din 1994.

FRF a reuşit să programeze un amical cu Suedia, partică care se va disputa pe 27 martie. Aflat la Craiova, Răzvan Burleanu spune că meciul s-ar putea disputa în Bănie şi există în acest sens discuţii avansate cu autorităţile locale. Ar fi primul meci pe care naţionala României îl joacă pe noul stadion din Craiova. De asemenea, preşedintele FRF spune că va fi stabilit încă un amical în luna martie, însă după ce va avea loc tragerea la sorţi pentru grupele Ligii Naţiunilor, pe 24 ianuarie.

”Avem o comunicare oficială cu autorităţile locale astfel încât în 27 martie să organizam meciul cu Suedia la Craiova. Noi ne dorim şi cred că şi autorităţile locale îşi doresc. E ca într-o căsnicie. E doar un amical, totuşi. Revanşa (n.r. pentru eliminarea de la CM 1994) ar trebui într-un meci oficial care să conteze. După tragerea la sorţi parafăm şi cel de-al doilea meci din martie, dar să vedem cu cine vom fi în grupă. Îmi doresc echipele pe care să le putem bate, astfel încât să terminăm grupa din Liga Naţiunilor pe primul loc”, a declarat Răzvan Burleanu.

Români şi Suedia se întâlnesc astfel pentru prima dată de la eliminarea din sferturile Cupei Mondiale din 1994. Naţional Suediei este calificată la CM Rusia 2018, după ce a reuşit să treacă de Italia la baraj.

Afla mai multe despre: romaniasuediarazvan burleanu 

viewscnt
Articole similare