Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Unicul derby: FCSB vs. Dinamo » Amănuntele care poate ţi-au scăpat!

Unicul derby: FCSB vs. Dinamo » Amănuntele care poate ţi-au scăpat!

Pariuri sportive

Comentarii

PUBLICITATE I Un meci care se anunţă a fi unul cât se poate de spectaculos este gata să-i ţină în suspans pe pariori minut cu minut. FCSB sau Dinamo? Dică sau Miriuţă? Care dintre cei doi tehnicieni debutanţi în derby va avea câştig de cauză?

Vor putea cei 9000 de suporteri dinamovişti să le facă faţă steliştilor? Încercăm să răspundem la aceste întrebări şi nu numai în cele ce urmează, încercând să punem cap la cap cele mai importante detalii despre capul de afiş de duminică din Liga 1.

PARIAZĂ ONLINE 100% LEGAL PE MECIURILE DIN LIGA 1, VEZI AICI LISTA AGENŢIILOR RECOMANDATE!

FCSB


Roş-albaştrii s-au descurcat destul de bine în acest început de sezon, reuşind să se califice în Europa League şi să obţină şi prima victorie în grupele competiţiei – 3-0 acasă, cu Viktoria Plzen. Echipa antrenată de Nicolae Dică a fost învinsă în întrecerea internă numai de campioana în exerciţiu, FC Viitorul, obţinând în rest 6 victorii şi 4 rezultate de egalitate.

FCSB vine după ce a disputat joi un meci dur în deplasarea de la Cluj, acolo unde a remizat cu scorul de 1-1 în compania liderului Ligii 1. Atât CFR Cluj, cât şi FCSB au şutat numai de câte 4 ori în cele 90 de minute. Experimentatul închizător Mihai Pintili a primit un cartonaş galben încă din minutul 12 al întâlnirii şi va fi suspendat pentru partida cu Dinamo – fostul mare arbitru Ion Crăciunescu a spus că la faza respectivă nu se impunea acordarea unui avertisment. Aceasta nu a fost însă singura controversă a partidei: în minutul 69, la scorul de 1-1, Bryan Nouvier i-a pus piedică în careu internaţionalului Romario Benzar, însă arbitrul nu a acordat nimic. După această etapă, elevii lui Dică au rămas la o distanţă de 4 puncte faţă de lider şi se află la egalitate cu Astra Giurgiu şi CS U Craiova (toate cu 22 puncte).

DINAMO


Formaţia din Ştefan cel Mare a avut un start de sezon destul de zbuciumat, iar situaţia câinilor nu pare să fie deloc roz în acest moment. Deşi Galeria lui Dinamo promite să facă din nou spectacol în derby, nu ştim cât va putea conta acest lucru în partida de duminică seară. Problema principala a roş-albilor este că nu s-au făcut transferurile solicitate de Cosmin Contra la începutul acestui sezon, iar în acest moment tehnicianul a părăsit Dinamo pentru a prelua prima reprezentativă a României.

În locul său a fost adus Vasile Miriuţă, de la Chiajna, echipă care a obţinut numai 5 puncte după primele 10 etape. Cu toate acestea, Adrian Mutu, managerul general al clubului, anunţase cu câteva zile înaintea numirii noului tehnician că îl doreşte pe Claudiu Niculescu (actualmente a FC Voluntari) la conducerea echipei. Una peste alta, Miriuţă a împlinit 49 de ani în ziua în care a semnat şi s-a declarat dinamovist de la vârsta de 6 ani.

Norocul sau ghinionul, depinde cum dorim să privim lucrurile, a făcut ca meciul Dinamo – Concordia Chiajna, programat miercurea trecută, să fie anulat din cauza codului portocaliu. Astfel, Miriuţă a avut ceva mai mult timp să îşi între în rol. Roş-albaştrii nu au obţinut nici o victorie în această lună, pierzând meciului cu Poli Timişoara pe teren propriu cu scorul de 1-2 şi remizând în deplasarea de la Craiova.

Cele mai bune cote pentru meciul FCSB vs Dinamo


 

Îţi indicăm unde găseşti cele mai bune cote pentru selecţiile cele mai populare pentru Unicul derby:

·         Echipa cea mai în formă, care are şi avantajul terenului propriu, se va impune:
Victorie FCSB @ 1.95 Unibet

·         Miriuţă reuşeşte să producă şocul la echipă şi să profite de suportul galeriei:
Victorie Dinamo @ 4.33 la Betano

·         Meciul se încheie indecis, ambii tehnicieni debutează în derby cu o remiză:
Egalitate @ 3.50 la Netbet

·         Ultimele 3 deplasări ale lui Dinamo au avut  cel puţin 3 goluri şi două din ultimele 3 meciuri ale FCSB-ului s-au încheiat cu 3 sau mai multe reuşite:
Peste 2.5 goluri @ 2.15 la Sportingbet

·         În derby, forţele se echilibrează şi spectacolul este la el acasă:
Ambele echipe înscriu @ 1.90 la Betfair

PARIAZĂ LIVE ŞI DESCOPERĂ OFERTA BOGATĂ DIN LIGA 1. DESCHIDE UN CONT PE SITE-URILE LEGALE ŞI RECOMANDATE DE PARIURIX.COM. VEZI LISTA AICI.

PariuriX.com promovează parierea responsabilă şi vă recomandă să nu jucaţi mai mult de 10% din veniturile lunare. Pariurile pot avea consecinţe financiare şi pot cauza dependenţă. Vă rugăm să jucaţi responsabil!

Afla mai multe despre: steauafcsbdinamoderby de romaniapublicitatepariurianaliza 

viewscnt
Articole similare