Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Unul din cele mai spectaculoase meciuri din prima jumătate a sezonului regulat al NHL s-a jucat vineri dimineaţă, la Bell Centre din Montreal

Unul din cele mai spectaculoase meciuri din prima jumătate a sezonului regulat al NHL s-a jucat vineri dimineaţă, la Bell Centre din Montreal
Comentarii

În direct la Telekom Sport, Canadiens i-au învins pe liderii NHL, Tampa Bay Lightning, la capătul unei partide care a avut nevoie de prelungiri şi de şuturi de departajare pentru stabilirea echipei câştigătoare. Montreal – Tampa Bay 2-1!

Cei doi portari au făcut spectacol şi au apărat în total 81 din cele 83 de şuturi trase de cele două echipe. Montreal venea după 5 înfrângeri consecutive, dar acest lucru nu a contat şi căpitanul Max Pacioretty a deschis scorul în secunda 20 a reprizei a doua, cu prima sa reuşită în ultimele 14 meciuri.

Peste doar 44 de secunde, şi tot în 4 contra 4, Nikita Kucherov a egalat pentru echipa din Florida cu al 26-lea gol al său în acest sezon, egalându-l pe Alex Ovechkin în fruntea clasamentului golgeterilor din NHL. Cele 57 de puncte ale lui Kucherov îl plasează pe atacantul rus pe primul loc la eficacitate la jumătatea sezonului regulat.

Nu s-a mai marcat până la finalul celor 3 reprize şi nici în prelungiri, unde Carey Price a fost eroul echipei canadiene, cu parada sezonului în faţa lui Ondrej Palat. Portarul gazdelor a terminat meciul cu 44 de şuturi apărate, record al sezonului, şi nu a putut fi învins nici măcar la şuturi de departajare, cînd în faţa sa s-au aflat Brayden Point, Kucherov şi Steven Stamkos.

Paul Byron a înscris singurul gol al sesiunii de penalty-uri şi a adus victoria lui Montreal şi a treia înfrângere pentru Lightning în ultimele 15 meciuri. Săptămâna viitoare, Telekom Sport transmite în direct din NHL partidele Washington – Vancouver, Chicago – Minnesota şi Tampa Bay – Calgary.

Afla mai multe despre: montrealtampa bayhocheinfltelekomsportexclusiv 

viewscnt
Articole similare