Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Unul dintre apropiaţii lui Ionuţ Popa, devastat de moartea antrenorului! "Ştim cu toţii era un om plin de viaţă, alături de care întotdeauna te bucurai"

Unul dintre apropiaţii lui Ionuţ Popa, devastat de moartea antrenorului! "Ştim cu toţii era un om plin de viaţă, alături de care întotdeauna te bucurai"

Special

Comentarii

Ionuţ Popa a decedat, joi, la vârsta de 67 de ani, iar foştii săi colaboratori îl plâng pe charismaticul antrenor. Printre ei se numără şi Adrian Neaga, alături de care a reuşit să o salveze dramatic pe ACS Poli Timişoara de la retrogradare.

Rică Neaga susţine că îi este recunoscător lui Ionuţ Popa, alături de care a oferit una dintre cele mai mari surprize din fotbalul românesc, cu ACS Poli Timişoara. Fostul oficial al bănăţenilor a oferit prima reacţie, după decesul antrenorului: 

"Îmi pare foarte rău de faptul că nea Popică nu mai e printre noi. A fost un om minunat, alături de care am petrecut mult timp la Timişoara şi de la care am învăţat lucruri frumoase. Aici mă refer nu numai la fotbal, ci şi la lucruri de viaţă, pentru că aşa cum ştim cu toţii era un om plin de viaţă, alături de care întotdeauna te bucurai în momentele respective. 

Va rămâne mereu un om apropiat sufletului meu. Dumnezeu să-l ierte!", a transmis fostul colaborator al regretatului antrenor. 

Ionuţ Popa a decedat la 67 de ani

Ionuţ Popa a murit la Spitalul Judeţean Arad, acolo unde fusese adus pe 9 iunie, după un stop cardio-respirator. Ionuţ Popa a fost transferat pe secţia ATI, unde a stat în comă, apoi în moarte cerebrală până joi, când a fost constatat decesul.

În cariera lui de antrenor, Popa a pregătit echipele UTA, FC Bihor, Poli iaşi, CS Mioveni şi ACS Poli Timişoara. Ultima dată a stat pe banca echipei UTA Arad. 

Afla mai multe despre: rica neagaadrian neagaacs poli timisoaraionut popadeces ionut popa 

viewscnt
Articole similare