Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Unul dintre cei mai importanţi jucători din naţionala Belgiei şi-a anunţat retragerea. Pleacă şi de la echipa de club: "Nu mai am nimic de demonstrat"

Unul dintre cei mai importanţi jucători din naţionala Belgiei şi-a anunţat retragerea. Pleacă şi de la echipa de club: "Nu mai am nimic de demonstrat"

Fotbal

Comentarii

Marouane Fellaini, mijlocaşul lui Manchester United, şi-a anunţat retragerea din naţionala Belgiei după Cupa Mondială care va avea loc în vara lui 2018.

"Se împlinesc 12 ani de când joc pentru echipa naţională şi sunt acum unul dintre cei mai vechi componenţi, după Vincent Kompany, Thomas Vermaelen şi Moussa Dembele. Nu mai am nimic de demonstrat, indiferent dacă este vorba de Belgia sau de Anglia. Peste tot mi-am arătat valoarea", a declarat Fellaini într-un interviu publicat de revista Humo.

În vârstă de 30 ani, Fellaini are 80 de selecţii pentru echipa naţională a Belgiei, perioadă în care a marcat de 16 ori. El este al treilea component al naţionalei Belgiei care şi-a anunţat retragerea la finalul Cupei Mondiale 2018, după Laurent Ciman şi Vincent Kompany.

Fellaini a precizat, totodată, că a primit o ofertă de prelungire a contractului său cu Manchester United, scadent la finalul acestui sezon, pe care a refuzat-o însă.

"Cei de la United mi-au făcut o ofertă şi probabil că va urma încă una. Nu ştiu dacă voi accepta sau nu, vom vedea", a spus mijlocaşul, care se află şi în vizorul echipei Paris Saint-Germain, conform presei din Franţa.

Afla mai multe despre: fellainibelgiacupa mondialakompanymanchester united 

viewscnt
Articole similare