Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Unul dintre cei mai mari fotbalişti din istoria României e alături de Ştefan Radu: "A venit la naţională şi a văzut că nu-s rezultate"

Unul dintre cei mai mari fotbalişti din istoria României e alături de Ştefan Radu: "A venit la naţională şi a văzut că nu-s rezultate"

Echipa națională

Comentarii

În martie 2018, se împlinesc cinci ani de la ultimul meci jucat de Ştefan Radu pentru echipa naţională. Deşi este titular incontestabil în echipa lui Lazio, fundaşul român nu vrea să mai joace în tricoul României.

Imediat după ce a fost numit selecţionerul României, Cosmin Contra s-a apucat serios de treabă. Printre obiectivele noului selecţioner s-a numărat şi readucerea lui Ştefan Radu la naţională. Deşi a mers la Roma, Contra nu l-a convins pe fundaş să revină sub tricolor.

"Eu îl înţeleg foarte bine pe Ştefan Radu. E un jucător profesionist, iar el a considerat că e mai important să stea liniştit lângă familie. El a venit la un moment dat la echipa naţională, aşa că nu trebuie acuzat. A venit, a văzut că nu merge, a văzut că nu sunt rezultate, stă şi îşi apără contractul de la echipa de club.

Contra a făcut foarte bine că a încercat să discute cu el, că a încercat să aducă la naţională cei mai buni jucători. Ştefan Radu este unul dintre cei mai valoroşi fotbalişti români, joacă meci de meci în Italia de zece ani.

Eu chiar îl înţeleg, dar nu trebuie forţat, el trebuie să simtă când vine la echipa naţională. Naţionala e în suflet, e o inimă, dacă nu simţi aceste lucruri, mai bine stai acasă. El, probabil, nu simte" , a declarat Gheorghe Popescu pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: stefan raduechipa nationalaromaniagheorghe popesculazioromaserie a 

viewscnt
Articole similare