Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Unul dintre jucătorii convocaţi de Contra, luat în vizor: ”Dacă ai probleme, de ce te duci la naţională?”

Unul dintre jucătorii convocaţi de Contra, luat în vizor: ”Dacă ai probleme, de ce te duci la naţională?”
Comentarii

Basarab Panduru este în continuare de părere că Denis Alibec nu ar fi trebuit să fie în lotul naţionalei pentru amicalele cu Turcia şi Olanda, deoarece are probleme. Fostul mare jucător al Stelei susţine că Alibec ar fi putut să folosească această perioadă pentru a se recupera.

Cosmin Contra a decis să-i întindă o mână de ajutor lui Denis Alibec, cel care trece printr-o criză de formă, dar şi de moral. Selecţionerul României a considerat că această convocarea îi va motiva şi îi va reda încrederea. Însă Basarab Panduru nu este de acord cu gestul făcut de selecţioner. În opinia sa, la naţională ar trebui să fie cei mai în formă jucători. 

În plus, Basarab Panduru spune că Denis Alibec ar fi putut să folosească această pauză competiţională pentru a se linişti şi pentru a-şi reveni şi din punct de vedere medical.

”Dacă ai probleme, de ce te duci la naţională? Este mai corect să îi spui unui antrenor care ţi-a întins o mână, să îi spui că ai probleme foarte mari, nu sunt încă recuperat şi nu ştiu dacă aş putea să vin [...] Eu cred  un singur lucru. Că dacă el nu poate şi Contra îl vede, îl trimite acasă. Nu are rost să ţii un jucător accidentat la echipa naţională. Nu îţi faci bine nici ţie, nu te foloseşti de ăia patru”, a declarat Basarab Panduru la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: basarab panduruliga 1fcsbnationalaromania 

viewscnt
Articole similare