Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Unul dintre jucătorii veniţi în probe la Dinamo speră să semneze cât mai curând contractul: ”Sunt pregătit să joc”

Unul dintre jucătorii veniţi în probe la Dinamo speră să semneze cât mai curând contractul: ”Sunt pregătit să joc”

Dinamo București

Comentarii

Venit în probe la Dinamo, la începutul acestei săptămâni, Spaniolul Aitor Rueda Monroy (30 de ani) a declarat, la vizita medicală, că a efectuat pregătirea cu o echipă din Spania şi este pregătit să joace pentru formaţia din Ştefan cel Mare.

"Eu am făcut deja pregătire cu o echipă din Spania. Sunt pregătit să joc la Dinamo. Am venit pentru că este un club mare, dar şi pentru că Vasile Miriuţă este antrenor aici, îl cunosc foarte bine. Am o relaţie foarte bună cu dânsul şi cred că pot să fac o figură frumoasă la Dinamo", a spus Monroy.

Mijlocaşul spaniol a afirmat că a mai fost ofertat şi de alte echipe, dar a ales Dinamo deoarece s-a simţit bine de fiecare dată când a evoluat în România. "Am avut şi alte oferte. Ultima oară am jucat în Israel, dar am vrut să schimb puţin. Dacă voi rămâne la Dinamo va fi foarte bine. Nu ştiu cât voi sta în probe, voi vedea în zilele următoare ce va fi. Îmi place în România, am jucat multe meciuri în Liga I, cunosc campionatul. Am jucat şi la CFR Cluj, un alt club foarte mare. Pentru mine a fost bine cât timp am jucat în România. Dinamo a schimbat mulţi jucători faţă de perioada când eram eu aici. Atunci am jucat împotriva lui Marius Niculae şi Dănciulescu, acum este un alt lot de jucători", a adăugat mijlocaşul madrilen.

Monroy a mai jucat în România la Ceahlăul Piatra Neamţ, în perioada 1 iulie 2011 - 1 ianuarie 2014, şi la CFR Cluj, între 1 ianuarie 2014 şi 11 februarie 2015.

Afla mai multe despre: dinamoliga 1monroy,  

viewscnt
Articole similare