Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

UPDATE | Ce decizie au luat jucătorii de la AFC Rapid pentru meciul cu Academia Rapid

UPDATE | Ce decizie au luat jucătorii de la AFC Rapid pentru meciul cu Academia Rapid

Fotbal intern

Comentarii

Suporterii rapidişti vor fi puşi într-o postură ciudată în acest weekend. În Liga a 4-a va avea loc partida dintre AFC Rapid şi Academia Rapid.

UPDATE | Jucătorii celor de la AFC Rapid au anunţat ce decizie au luat în privinţa meciului cu Academia Rapid, de sâmbătă:

"Jucatorii echipei AFC Rapid ,prin vocile capitanului Narcis Ionita si  unuia dintre jucatorii exponentiali Costi Berechet, noi, toata echipa si administrativul de comun acord, ne dorim sa va facem cunoscuta pozitia noastra referitoare la partida de sambata dintre AFC Rapid si Academia Rapid.
 
Echipa noastra se va prezenta la joc conform regulamentelor FRF si AMFB , iar cand arbitrul va fluiera inceputul partidei, noi toti am decis sa nu ne miscam de pe loc si sa dam mingea echipei adverse !
 
In cazul in care echipa adversa va incepe atacul asupra portii noastre, noi ne vedem nevoiti sa raspundem cu aceeasi moneda!
 
Speram, de asemenea , sa existe aceeasi pozitie ca a noastra si bancii noastre tehnice (care conform hotararii comune se va afla in tribuna), altfel  avem aceleasi asteptari si de la conducatorii si jucatorii echipei adverse, in ceea ce priveste pozitia cu care vor trata aceasta partida !
 
Astfel ne aratam prin fapte respectul fata de suporterii rapidisti,suporteri greu incercati de-a lungul timpului,carora in trecut le-am adus bucurii prin promovarea din Liga 5 in Liga 4 !
 
Noi vom fi pe teren,decizia desfasurarii partidei este in mainile echipei adverse !
Hai RAPID!"
 

Antrenorul celor de la AFC Rapid, Andrei Anghel, face apel, printr-un comunicat, ca acest meci să nu se dispute!

"Având în vedere că meciul programat sâmbătă pe stadionul Giuleşti urmează să reprezinte o luptă între două echipe Rapid şi ţinând cont de respectul nemărginit pe care îl port tuturor suporterilor rapidişti, consider că disputarea acestui meci e total nepotrivită!

Sunt rapidist din familie de rapidişti şi partida Rapid vs Rapid ar fi o lipsă de respect faţă de toată suflarea rapidistă!

Stadionul Giuleşti nu poate fi altceva decât a doua mea casă, aşa cum este de 30 de ani, iar suporterii rapidişti o a doua familie, oameni lângă care am crescut, lângă care m-am bucurat şi am plâns în toţi anii petrecuţi alături de Rapid!

Aşadar, consider că meciul programat sâmbătă nu este benefic spiritului rapidist şi nici suporterilor giuleşteni!

Chiar dacă în timp au existat cazuri de rapidişti care au participat la partide împotriva propriei echipe de suflet, eu nu o voi face, ar fi împotriva firii mele şi total diferit de modul în care am trăit!

Nu pot lupta împotriva SUPORTERILOR, pentru că eu sunt unul dintre ei!

Hai Rapid!"

Şi Daniel Pancu a recunoscut că postura în care se va afla la următorul meci e una cel puţin ciudată.

"Mi-aş fi dorit să nu joc în acest meci, de fapt să nu joace nimeni, dar istoria ne pune şi în faţa unor astfel de lucruri şi practic mi-e greu să le evit. Pentru că am fost chemat să particip la un proiect şi dacă nu mă prezint la acel meci înseamnă că nu recunosc echipa asta... Aceasta emblemă care momentan e închiriată şi sperăm să se rezolve cât mai repede şi problema legată de brand cu licitaţia", a spus Pancu pentru Telekom Sport.

AFC Rapid - Academia Rapid e programat pentru sâmbătă, de la ora 17:00, pe stadionul Giuleşti.

Afla mai multe despre: afc rapidacademia rapidandrei anghel 

viewscnt
Articole similare