Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

UPDATE | Cea mai importantă zi pentru stelişti! FCSB poate transfera azi doi super fotbalişti! Ultimele detalii din Antalya

UPDATE | Cea mai importantă zi pentru stelişti! FCSB poate transfera azi doi super fotbalişti! Ultimele detalii din Antalya

FCSB

Comentarii

FCSB nu a bifat nicio achiziţie în această iarnă, dar roş-albaştrii ar putea debuta în forţă, cu două transferuri spectaculoase.

UPDATE | Cristi Tănase încă nu şi-a rezolvat problemele financiare cu cei de la Karabukspor şi, cel puţin pentru moment, nu poate semna cu FCSB. Cel mai probabil, dacă va încheia socotelile în Turcia, va merge cu steliştii în cantonamentul din Spania.

FCSB a renunţat la aducerea lui Raul Rusescu, după ce Denis Alibec a arătat o schimbare radicală şi o formă excelentă în cantonamentul din Antalya, dar steliştii încearcă să se întărească la mijlocul terenului şi în centrul defensivei.

Gigi Becali a recunoscut că e foarte aproape de a se înţelege cu Cristi Tănase, care e de acord să vină pentru o perioadă de un an şi jumătate la FCSB, iar oficialii vicecampioanei forţează şi aducerea lui Valerică Găman.

În cazul fundaşului situaţia este mai complicată, pentru că acesta are mai multe oferte din Turcia, dar nici reţeta financiară de la FCSB nu este una deloc de neglijat.

Afla mai multe despre: fcsbtransferuricristi tanasegaman 

viewscnt
Articole similare