Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

UPDATE | Gnohere a fost ales jucătorul etapei a treia a grupelor Europa League

UPDATE | Gnohere a fost ales jucătorul etapei a treia a grupelor Europa League

UEFA Europa League

Comentarii

UPDATE | Harlem Gnohere, autorul celor două goluri ale vicecampioanei României în partida de joi cu Hapoel Beer Sheva, scor 2-1, a fost ales jucătorul etapei a treia a grupelor Europa League.

Gnohere a obţinut o victorie clară în sondajul de pe site-ul UEFA, el fiind ales de 64 la sută din totalul fanilor care şi-au exprimat opţiunile.

Pe locul doi s-a clasat mijlocaşul echipei Zenit Sankt Petersburg, Emiliano Rigoni, cu 17 la sută, iar poziţia a treia a fost ocupată de portarul Giannis Anestis (AEK Atena), cu 12 la sută.

Au mai primit voturi atacantul Willian Jose (Real Sociedad) – 3 la sută, portarul Petr Cech (Arsenal) – 2 la sută, mijlocaşul Sergej Milinkovic-Savic (Lazio) – 2 la sută şi mijlocaşul Lucas Ocampos (Marseille) – 1 la sută. Aflat şi el pe lista propunerilor, fundaşul Andreas Ulmer (Salzburg) nu are nici măcar 1 la sută.


Ştirea iniţială

Omul care a adus victoria celor de la FCSB în deplasarea de la Hapoel Beer Sheva, Harlem Gnohere, a fost nominalizat la titlul de jucătorul etapei în Europa League.

Cu cele două goluri marcate în Israel, Gnohere a intrat în atenţia oficialilor UEFA, iar acum se luptă pentru titlul de jucătorul etapei din Europa League cu Giannis Anestas, portarul lui AEK Atena, Emiliano Rigoni (Zenit), Willian Jose (Real Sociedad), Lucas Ocampos (Marseille), Petr Cech (Arsenal), Sergej Milinkovic-Savic (Lazio) şi Andreas Ulmer (Salzburg).

În prima etapă a grupelor, Budescu a fost ales de fani jucătorul săptămânii. Mijlocaşul roş-albaştrilor a fost nominalizat şi în etapa a doua, însă a pierdut în faţa lui Kokorin.

CLICK AICI PENTRU A-L VOTA PE GNOHERE

Afla mai multe despre: gnoherefcsbsteauahapoel beer shevaeuropa leaguebizonulbudescu 

viewscnt
Articole similare