Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

UPDATE | Mutu a anunţat ce antrenor va avea Dinamo la meciul contra Chiajnei

UPDATE | Mutu a anunţat ce antrenor va avea Dinamo la meciul contra Chiajnei

Dinamo București

Comentarii

UPDATE | Dinamo va fi condusă de pe bancă la meciul contra Chiajnei de Iulian Mihăescu, fostul secund al lui Rednic şi Andone.

“Vasile Miriuţă va fi noul antrenor, începem de joi, ca să nu-l las pe Iulian Mihăescu singur aici. Pentru că dânsul va sta mâine pe bancă. Am hotărât aşa, am vorbit şi cu Vasile Miriuţă şi din respect pentru cei de la Chiajna e mai bine să înceapă treaba de joi. Era puţin ciudat ca ieri să fi antrenat Chiajna şi azi să fie la Dinamo, împotriva lor. De aia am decis ca de joi să intre în pâine şi să pregătească derbiul. E o coincidenţă, dacă era o altă echipă era totul normal. Mâine pe bancă va sta Iulian Mihăescu, cu Dănciulescu şi cu ceilalţi. Pe listă au fost mai mulţi antrenori, dar am decis că Vasile Miriuţă este cel mai bun şi îi urez baftă şi cât mai multe rezultate pozitive.

Jucătorii ştiu ce au de făcut, venim după o perioadă mai dificilă pentru noi în ceea ce priveşte rezultatele. Începem o nouă etapă cu un nou antrenor şi sper să demonstreze toţi că merită să fie titulari. E un test potrivit. Contractul este balabil până în 2019. Trebuie să-i dăm credit, să avem încredere în el că poate să facă treabă bună şi o să vedeţi că o să facă. Obiectivele sunt aceleaşi pe care le-au avut şi ceilalţi. Orice antrenor vine are aceleaşi obiective, campioantul şi toate celelalte. Nu se schimbă obiectivul în funcţie de antrenor, suntem Dinamo Bucureşti”, a declarat Mutu.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

UPDATE | Vasile Miriuţă şi-a reziliat în cele din urmă contractul cu Concordia Chiajna, iar în aceste momente se află la sediul clubului Dinamo pentru a pune la punct ultimele detalii pentru preluarea echipei.

 

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

UPDATE | Conducătorii celor de la Chiajna fac totul să împiedice plecarea lui Vasile Miriuţă la Dinamo chiar înaintea meciului direct.

Telekom Sport a aflat ce i-au transmis ilfovenii antrenorului de 48 de ani. Îl lasă să plece la Dinamo doar dacă va conduce de pe bancă echipa şi la acest meci, iar partida să fie câştigată.

Pe banca roş-albilor va sta Jerry Gane, secundul lui Cosmin Contra.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Telekom Sport a aflat că Vasile Miriuţă s-a înţelesc cu şefii Concordiei Chiajna pentru rezilierea contractului său. Toate actele vor fi parafate în cursul zilei de azi ori cel târziu mâine dimineaţa.

În aceste condiţii, Miriuţă este liber să stea pe banca lui Dinamo la meciul direct de miercuri, însă nu o va face, în semn de respect faţă de clubul ilfovean.

Nu este sigur încă cine îi va lua locul lui Miriuţă pe banca tehnică a Chiajnei.

Dinamo - Chiajna se vede în direct la Telekom Sport 1, miercuri, de la ora 21:00.

Afla mai multe despre: vasile miriutadinamoconcordia chiajnaliga 1 

viewscnt
Articole similare