Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

UPDATE | Nu vor să joace! Situaţie incredibilă înainte de AFC Rapid - Academia Rapid

UPDATE | Nu vor să joace! Situaţie incredibilă înainte de AFC Rapid - Academia Rapid

Fotbal intern

Comentarii

UPDATE 11:50 | Constantin Schumacher, antrenorul Academiei Rapid, a oferit răspunsul său cu privire la comunicatul celor de la AFC Rapid: "Fotbalul se joacă pe teren. Nu ne vom da la o parte! Va câştiga echipa mai bună"

Sâmbătă, de la ora 17:00, pe Giuleşti ar trebuie să aibă loc duelul inedit dintre AFC Rapid şi Academia Rapid. Totuşi, jucătorii echipei gazdă au anunţat printr-un comunicat oficial că au de gând să intre pe teren, dar să nu se mişte în momentul când arbitrul va fluiera startul partidei. 

"Echipa noastra se va prezenta la joc conform regulamentelor FRF si AMFB, iar  cand arbitrul va fluiera inceputul partidei,  noi toti am decis sa nu ne miscam de pe loc si sa dam mingea echipei adverse!

In cazul in care echipa adversa va incepe atacul asupra portii noastre, noi ne vedem nevoiti sa raspundem cu aceeasi moneda!

Speram, de asemenea, sa existe aceeasi pozitie ca a noastra si a bancii noastre tehnice (care conform hotararii comune se va afla in tribuna), si la conducatorii, jucatorii echipei adverse, in ceea ce priveste pozitia cu care vor trata aceasta partida.

Astfel ne aratam respectul fata de toti suporterii rapidisti,  greu incercati de-a lungul timpului, suporteri carora le-am adus bucurii prin promovarea din Liga 5 in Liga 4 si pe care-i dorim alaturi oriunde jucam.

Noi vom fi pe teren, suporterii in tribune, decizia desfasurarii partidei este in terenul echipei adverse!" - se arată în comunicatul AFC Rapid. 

Afla mai multe despre: afc rapidacademia rapidliga 4giulesti 

viewscnt
Articole similare