Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

UPDATE | "Tricolorii" au ajuns în Danemarca. În Copenhaga, la fel ca-n Bucureşti VIDEO :)

UPDATE | "Tricolorii" au ajuns în Danemarca. În Copenhaga, la fel ca-n Bucureşti VIDEO :)galerie foto
Comentarii

"Tricolorii" au aterizat în această după-amiază la Copenhaga, acolo unde mâine, de la ora 19:00, vor disputa meciul cu Danemarca, din ultima etapă a campaniei de calificare pentru CM 2018.

Vremea din Copenhaga este asemănătoare celei din Bucureşti: 10 grade Celsius şi ploaie uşoară. 

Naţionala României a plecat spre Danemarca, unde duminică, de la ora 19:00, va disputa ultimul meci din preliminariile Campionatului Mondial din Rusia.

A fost fortotă mare în aeroport la prima oră a dimineţii. Delegaţia României a zburat spre Danemarca, însă n-a fost singura. În acelaşi timp, se pregăteau de decolare şi handbaliştii de la Dinamo, care merg în Norvegia, pentru partida cu Elverum din grupele Ligii Campionilor, dar şi fotbaliştii lui Aris Limassol. Ciprioţii au zburat spre Cluj, unde vor disputa un meci amical cu liderul din Liga I, CFR.

CLICK AICI PENTRU GALERIA FOTO

România joacă duminică, de la ora 19:00, la Copenhaga, ultimul meci din actualele preliminarii. Danezii sunt pe locul secund în grup E, la trei puncte în spatele liderului Polonia, în timp ce România nu mai are nicio şansă de calificare la Campionatul Mondial din Rusia.

În schimb, Dinamo va disputa al treilea meci din grupa C a Ligii Campionilor la handbal masculin, duminică, în Norvegia, cu Elverum, de la ora 18:00, în direct la Telekom Sport 2.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: romaniadinamoliga campionilorchampions leaguearislimassolhandbal 

viewscnt
Articole similare