Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

UPDATE | Un star al Croaţiei, depistat pozitiv după etapa din Liga Campionilor. Prima reacţie oficială

UPDATE | Un star al Croaţiei, depistat pozitiv după etapa din Liga Campionilor. Prima reacţie oficială
Comentarii

UPDATE | Darijo Srna a oferit o primă reacţie oficială pentru site-ul clubului Şahtior.

"În primul rând, aş vrea să fie clar că nu am luat niciodată intenţionat substanţe interzise. Pentru a mă concentra pe apărarea mea şi pentru a evita orice neplăceri pentru echipă, am decis să nu mai joc până când vor fi rezolvate procedurile legale.

Pe parcursul carierei, am avut impresia că a trebuit să demonstrez ceea ce pot în repetate rânduri. Astăzi este un alt astfel de exemplu şi voi demonstra încă o dată că tot ceea ce am obţinut în carieră s-a datorat muncii, disciplinei şi onestităţii. Nu este finalul carierei mele, pot promite asta", le-a transmis Srna fanilor.

-------------------------

Darijo Srna, căpitanul lui Sahtior Donetk, a picat testul  antidoping, după meciul cu Napoli din Liga Campionilor. Potrivit presei din Ucraina, fundaşul croat, depistat pozitiv, a fost lăsat acasă pentru partida din campionat, desfăşurată în weekend.

Căpitanul "minerilor" şi totodată jucătorul despre care Mircea Lucescu afirma că "e ca si copilul meu", a evoluat pe toată durata meciului cu italienii. 

Informaţia a fost lansată de mai multe publicaţii din Ucraina, însă n-a fost confirmată oficial încă de UEFA sau Sahtior.

Totusi, dupa control, Srna n-a mai fost folosit in jocul disputat in weekend, in deplasarea de la Chornomorets Odessa, starnind suspiciuni.

Afla mai multe despre: dario srnanapoliliha campionilorantidopingpozitiv 

viewscnt
Articole similare