Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Urmărire ca-n filme în Reşiţa. Poliţia rutieră, pe urmele a doi fotbalişti beţi criţă. Totul s-a terminat cu un accident!

Urmărire ca-n filme în Reşiţa. Poliţia rutieră, pe urmele a doi fotbalişti beţi criţă. Totul s-a terminat cu un accident!

Fotbal intern

Comentarii

Doi dintre fotbaliştii FC Şcolar Reşiţa, atacantul Florin Călin şi fundaşul central Răzvan Dulap, au părăsit hotelul stadionului în care sunt cazaţi, în jurul orei 1, şi au plecat într-o plimbare nocturnă cu un autoturism. Călin, juniorul de nici 19 ani, s-a aflat pe post de şofer, informează argument-cs.ro.

Nici nu au ieşit bine pe poarta stadionului că au dat nas în nas cu un echipaj de poliţie. Oamenii legii i-au făcut semn să oprească, însă juniorul Călin a ambalat şi a trecut fluierând pe lângă maşina poliţiei, a făcut la stânga pe Strada Butovăţ şi a gonit cât a putut, cu echipajul de poliţie după el. Viteza mare, precipitarea şi lipsa de experienţă au făcut ca atacantul reşiţean să proptească maşina într-un aparat de joacă, un leagăn pentru copii, ieşit în cale. Călin s-a dat jos din maşină şi a încercat să fugă, însă a fost imediat reţinut.

Fotbalistul avea şi motiv să fugă, pentru că băuse înainte de a se urca la volan, după cum avea să se convingă şi poliţiştii care l-au pus să sufle în alcooltest, apoi a fost dus la spital pentru a i se recolta probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Poliţiştii i-au întocmit dosar penal, pentru conducerea unui autovehicul sub influenţa băuturilor alcoolice.

Conducerea echipei din Liga a treia a hotărât excluderea din lot a celor doi fotbalişti.

Afla mai multe despre: alcoolfotbalisti 

viewscnt
Articole similare