Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Următoarea ţintă a FCSB! Roş-albaştrii se interesează deja de noul puşti-minune al lui Hagi

Următoarea ţintă a FCSB! Roş-albaştrii se interesează deja de noul puşti-minune al lui Hagi

Superliga

Comentarii

Transferurile pe ruta Viitorul - FCSB au devenit o obişnuinţă în ultimele sezoane, iar lista jucătorilor trecuţi în tabăra roş-albastră după ce au evoluat la gruparea constănţeană ar putea creşte în următoarele perioade de mercato.

În această vară FCSB i-a cumpărat de la Viitorul pe Romario Benzar, Dragoş Nedelcu şi Florinel Coman, iar patronul Gigi Becali a vorbit în dese rânduri despre interesul pentru Alexandru Cicâldău (20 de ani).

Măţan, new entry!
Ultimele evoluţii de la naţionalele de tineret au adus însă un alt jucător pe "radarul" FCSB. Este vorba de puştiul Alexandru Măţan (foto - 18 ani), cel mai bun om al naţionalei U19 în grupa de calificare pentru Euro 2018, cu cinci goluri marcate (unul în victoria cu Rusia, scor 2-1, şi patru în succesul cu Gibraltar, scor 8-0).

Interesul FCSB a fost trădat de un telefon dat de fostul internaţional român Ionuţ Luţu - în prezent extrem de apropiat de patronul roş-albaştrilor - selecţionerului naţionalei U19, Adrian Boingiu. Fostul mijlocaş i-a cerut lui Boingiu detalii desptre puştiul Viitorului.

"M-a sunat Luţu acum două zile: 'Domn profesor, bun Măţan ăsta, nu? Mai bun ca mine, nu?'", a declarat Adrian Boingiu la Telekom Sport.

Măţan joacă pe acelaşi post pe care evolua şi Ionuţ Luţu, fotbalist care în momentul debutului în prima ligă a României era comparat cu Gheorghe Hagi.

În vârstă de doar 18 ani, internaţionalul U19 a înscris un gol în această ediţie a Ligii 1 (în victoria cu Juventus - 3-0 - din Etapa 10), însă nu a apucat să joace vreun meci ca titular în campionat.
 

Afla mai multe despre: alexandru matanviitorulfcsbinteres 

viewscnt
Articole similare