Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Urmează un adversar de coşmar pentru FCSB! Meciuri complicate pentru "roş-albaştri" în ultimul an

Urmează un adversar de coşmar pentru FCSB! Meciuri complicate pentru "roş-albaştri" în ultimul an

FCSB

Comentarii

Vineri, 13 octombrie, de la ora 20:45, în direct la Telekom Sport 1, FCSB deschide prima etapă a sezonului regulat din Liga 1 în deplasare cu FC Voluntari. Chiar dacă se regăsesc mai mereu în cea de-a doua jumătate a clasamentului, ilfovenii le-au pus întotdeauna probleme roş-albaştrilor.

Astfel, FCSB a primit de fiecare dată gol în cele cinci jocuri directe cu Voluntari, iar, cu excepţia primului meci, mereu a tremurat serios pentru a obţine punct sau puncte. 

În februarie 2016, FC Voluntari câştiga cu 3-1 în Ştefan cel Mare în faţa echipei antrenate pe atunci de Laurenţiu Reghecampf. A urmat apoi o altă confruntare spectaculoasă în luna septembrie, la capătul căreia FCSB se impunea cu 3-2 în deplasare, cu un gol decisiv marcat de Momcilovic în minutul 85.

La începutului acestui an, FCSB remiza 2-2 acasă cu gruparea ilfoveană, marcând golul egalizator dintr-un penalty transformat în minutul 87. În fine, în turul acestui sezon, roş-albaştrii au câştigat cu 2-1, Dennis Man aducând victoria în minutul 90+2!

După 13 etape, FCSB ocupă locul 2 în clasament, cu 28 de puncte strânse. Voluntari e pe locul 9, cu 15 puncte. 

Afla mai multe despre: nicolae dicafcsbfc voluntariliga 1 

viewscnt
Articole similare