Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Va aduce o idee de joc!" Venirea lui Edi Iordănescu la FCSB este pe placul suporterilor: „Are toată susţinerea”

"Va aduce o idee de joc!" Venirea lui Edi Iordănescu la FCSB este pe placul suporterilor: „Are toată susţinerea”

Superliga

Comentarii

Gigi Becali l-a numit antrenor principal la FCSB pe Edi Iordănescu (43 de ani).

Patronul lui FCSB l-a dat afară pe Dinu Tudoran şi l-a adus la echipă pe Iordănescu Jr. 

Antrenorul a condus, ieri, primul antrenament la FCSB.

Liderul galeriei, Gheorghe Mustaţă, este mulţumit de alegerea făcută de Becali şi a mărturisit pentru Pro Sport: "La momentul ăsta nu există nicio idee de joc. Îi transmit lui Edi că va avea toată susţinerea Peluzei Nord, indiferent că va pierde vreun meci.

Va avea toată susţinerea până când echipa va avea o idee de joc. Edi merită toată susţinerea noastră. Va aduce o idee de joc, disciplină. Dacă nu eşti respectat în vestiar ca antrenor, automat nici jucătorii nu mai joacă. Acolo era fiecare pentru el, nu exista colectivitate.

La noi sunt fotbalişti, dar în vestiarul ăla era debandadă. Nu exista o mână de fier care să pună stop la absolut tot şi să se joace fotbal. Acum să demonstreze jucătorii că ştiu fotbal. Edi are toată susţinerea noastră indiferent de rezultate. Sper ca Edi să coordoneze tot". 

Edi Iordănescu are toată susţinerea suporterilor.  „I-am transmis lui Edi toată susţinerea noastră, indiferent de ce se va întâmpla. Edi e un băiat de mare caracter şi nu cred că va accepta multe lucruri, adică schimbări sau alte chestii. E foarte bine. Din câte am înţeles va avea toată puterea timp de 9 luni. Din ce ştiu, Gigi Becali se retrage din viaţa publică. 100% nu o să mai auziţi declaraţii de la el. Îl lasă pe Edi să-şi facă treaba", a conchis Mustaţă.

Ce ar putea însemna pentru Mihai Stoica venirea lui Edi Iordănescu: "S-au certat mai demult, au fost discuţii, dar acum câţiva ani"

Afla mai multe despre: fcsbsuporteriedi iordanescu 

viewscnt
Articole similare