Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Vă rog să mă ajutaţi să o găsesc". Este căutată femeia care a salvat o viaţă, în timpul meciului Aston Villa - Olympiakos

"Vă rog să mă ajutaţi să o găsesc". Este căutată femeia care a salvat o viaţă, în timpul meciului Aston Villa - Olympiakos
Comentarii

Un fan al echipei Aston Villa a suferit un stop cardiac la pauza semifinalei Conference League cu Olympiakos. Startul reprizei secunde a fost amânat ca urmare a acestui incident, relatează RMC Sport.

Un fan al echipei Aston Villa a suferit un stop cardiac la meciul cu Olympiakos

Suporterul a suferit un atac de cord la fluierul de final al primei reprize. Pe reţelele de socializare, o tânără a fost felicitată de fanii prezenţi pentru că, potrivit acestora, a iniţiat masajul cardiac.

După ce fanii au părăsit zona, echipajul de ambulanţă a preluat controlul pentru a ajuta persoana care a suferit o urgenţă medicală. Prin sistemul de sonorizare al stadionului, fanii au fost rugaţi să evacueze zona cât mai repede, în timp ce jucătorii celor două echipe se întorseseră deja la vestiare.

Suporterul a fost transportat cu ambulanţa la spital.

Vehiculul a părăsit stadionul în aplauzele fanilor celor două echipe.

În social media, un bărbat numit Jason Moseley a postat un mesaj în care notează că fiul său a fost cel care a suferit urgenţa medicală. Moseley cere ajutor pentru a o găsi pe tânăra care i-a salvat viaţa fiului său. "Fiul meu a fost cel care s-a prăbuşit în seara asta. Vă rog să mă ajutaţi să o găsesc pe tânăra care i-a salvat viaţa. Mulţumesc, de asemenea, întregului personal uimitor, serviciilor de urgenţă şi susţinătorilor. Twitter, te rog, fă ce trebuie!"

Echipa greacă Olympiacos Pireu a învins joi seara, în deplasare, scor 4-2, formaţia engleză Aston Villa, în prima manşă a semifinalelor Conference League. 

Afla mai multe despre: aston villaaston villa conference league 

viewscnt
Articole similare