Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Valencia - Eibar. Cotă bună pentru victoria gazdelor

Valencia - Eibar. Cotă bună pentru victoria gazdelor

Ponturi pariuri

Comentarii

Ponturi pariuri Valencia - Eibar Spania 29.04.2018. Bookmakerii ne oferă o cotă bună pentru victoria Valenciei, care are parte de un sezon fantastic şi va juca în Liga Campionilor în următorul an.

Ponturi pariuri Valencia - Eibar Spania 29.04.2018

"Liliecii" îşi joacă în această etapă una dintre ultimele şanse pentru o clasare pe podium. Echipa este la două puncte în urma celor de la Real Madrid, dar şi cu un meci în plus disputat. De cealaltă parte, Eibar nu prea mai are pentru ce să lupte în acest final de sezon. De retrogradare a scăpat deja, iar la cupele europene nu îndrăzneşte să se gândească. O clasare la mijlocul clasamentului pare un obiectiv decent pentru echipa care se clasează pe poziţia a 12-a în acest moment. Starea de sănătate a lui Michael Schumacher

Cote mari şi mii de transmisiuni live, pe betano.com. Deschide un cont chiar astăzi

Ponturi pariuri Valencia - Eibar Spania 29.04.2018

Liliecii sunt fără victorie de trei etape, timp în care au adunat un singur punct. Au pierdut cu acelaşi scor, 1-2, cu Barcelona şi cu Getafe, iar în ultima rundă au făcut 1-1 cu Celta Vigo.Eşecul cu Getafe a pus capăt unei serii de cinci victorii consecutive pe teren propriu. Cinci meciuri în care echipa a marcat 11 goluri şi a primit doar trei.

Eibar a obţinut o singură victorie în ultimele opt etape, 1-0 cu Espanyol, în urmă cu două runde. În rest, palmaresul echipei a arătat cinci înfrângeri şi două remize. Victoria cu Espanyol a pus capăt unei serii de patru meciuri fără victorie pe teren străin. A obţinut un singur punct în aceste patru meciuri.

Valencia - Eibar 1 @ 1.53

Afla mai multe despre: valenciaeibarspaniaponturi pariuri 

viewscnt
Articole similare