Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Valencia se pregăteşte pentru cel mai scump transfer din istoria clubului! Cumpără pe o sumă record un jucător de la PSG

Valencia se pregăteşte pentru cel mai scump transfer din istoria clubului! Cumpără pe o sumă record un jucător de la PSG

La Liga

Comentarii

Valencia vrea să profite de problemele pe care PSG le are cu fair-play-ul financiar şi încearcă să rezolve cât mai repede transferul unui jucător aflat sub contract cu echipa din Franţa.

Goncalo Guedes, jucător care face senzaţie la Valencia în acest sezon, aparţine de PSG, dar ”liliecii” forţează un transfer definitiv încă din această iarnă.

Şefii Valenciei ştiu de problemele pe care PSG le are la UEFA după investiţiile masive din vară şi forţează mutarea definitivă a lui Guedes. Fotbalistul e conştient că îi va fi imposibil să joace în atacul lui PSG şi şi-a dat deja acordul pentru a semna cu Valencia, iar acum rămâne doar ca şeicii să accepte oferta echipei din La Liga.

35.000.000 de euro oferă Valencia pentru Guedes

În urma transferurilor realizate vara trecută, PSG a ieşit pe minus cu 173 de milioane de euro, lucru care i-a adus pe parizieni pe radarul UEFA, după cum scrie şi ProSport. Tocmai din acest motiv, PSG nu a virat încă banii pentru transferul lui Mbappe, ci s-a înţeles cu AS Monaco pentru un împrumut timp de un sezon şi plata mutării definitive urmând să fie făcută în vară.

Afla mai multe despre: guedesvalenciatransferpsg,  

viewscnt
Articole similare